0 Läs mer >>
Ni som sett min facebook eller instagram kan ju gissa vad jag tänker skriva. Jo tänk för att idag är det min fina systerdotter Nikkis födelsedag. Hon blir hela 1 år den lilla skrutten, jag minns det nästan som igår när vi hälsade på syster på BB. Nikki är verkligen världens finaste och svårt att tro att man kan tycka om någon så mycket. Även om jag inte är där vet jag att hon får en bra dag med sina fina föräldrar och familjen.

Här var min lilla skrutt 1 dag gammal<3

Ha den äran!

1 Läs mer >>
Det känns bra just nu, har lyckats lugna ner mitt tempo lite och inte bara tänka 2 månader framåt hela tiden. Idag har jag jobbat som vanligt men det har känts förvånansvärt enkelt. Kanske är det faktum att klocka ställts bakåt? eller så är det jag, min hjärna som börjar inse något. Ja intressant jag vet, nu när jag pratar på.

Imorgon skall vi antagligen åka och simma en stund, det blir nog bra för lillen eftersom han inte hade playgroup idag. Dem har "halfterm" i skolorna vilket jag tror betyder lov. Nu håller jag på med maten och sedan blir det vampire diaries och sängen.

Just det! Skall nog på Halloween fest på onsdag men kommer inte kunna komma till en affär och köpa något innan. Någon som känner att dem vet något man kan klä ut sig till när man bara har vanliga kläder får gärna hojta till.
Inspobild!

Not with haste

0 Läs mer >>
Tiden går både fort och långsamt på något vis, snart är det november och hela november är rätt utplanerat, om man nu tänker helger för annars jobbar jag ju. Så det skall bli rätt skönt, då går tiden fort tills jag får träffa Elin i London. Det är de jag verkligen längtar efter nu!

I alla fall så åkte jag in till stan och åt lunch på favisen Bill´s med Victoria. Sedan gick vi och köpte godis och gick på bio. Filmen var helt okej, inte den bästa jag sätt kan jag ju säga men ändå bättre än andra filmer jag sett på bio! Efter det strosade vi runt lite i väntan på tåg och prata. Mycket trevlig kväll i alla fall, nu är jag barnvakt och tänker snart se på X-factor.

27 oktober

0 Läs mer >>
Jahop vaknar innan klockan 9 igen, de går knappt att ha sovmorgon när man bor med en bebis och föräldrar som måste upp med bebisen. Men men jag skall i alla fall träffa Victoria idag vilket skall bli jättetrevligt. Vi går nog och äter lite tapas och sen skall vi kolla på bio, den här biografen får mig att sakna bio capitol kan jag lova. Så himla konstig hemsida, konstiga tider och sen har dem mest action och skräck? Ja vi får väl se hur detta blir. Filmen vi valde blev i alla fall Taken 2, har inte sett den första så vet inget om den. Men det är syrrans pojkväns favis om jag inte minns fel. Så den blir nog bra.

Film tajm

0 Läs mer >>
Jobbet idag gick fin fint, även fast han var grinig så var jag glad. Mest med tanke på att jag skulle träffa Sara ikväll. Sara är en ny au pair som varit här i 2 veckor, otroligt roligt eftersom vi bara är 3 svenskar här i området. Nåväl nu är vi 4, i alla fall så möttes vi upp vid centralen och jag hade tänkt ta med henne till favorit stället Bill´s. Men dem var fullbokade så vi gick till Coal´s istället och beställde in mat och dricka, väldigt gott. Efter det satte vi oss på pitcher och piano. Sara var snäll nog att köra mig till Crediton(ja hon kör bil, hehe sjukt häftigt!) och efter lite problem(ifrån min sida) med gps:n, samt någon idiot som körde på ena backspegeln och tog sönder rutan så var vi framme. En riktigt bra kväll helt enkelt!

Middag i Exeter

0 Läs mer >>
Så himla mycket en dag kan ändra verkligen, i alla fall så kände jag för att komma iväg och för att träffa Sofia idag. I och med att hon har 2 helger uppbokade utan mig framöver. Så jag gick upp tidigt(hade inte sovit mycket) och åkte först till Exeter. Köpte en liten chailatte på Starbucks där dem för första gången skrev mitt namn på koppen hahah, lyx. Gick emot bussen och kände en riktigt bra känsla. Hade kunnat betala så mycket mer än 3.50 pund för att åka till Sofia. Bara att ha någon att prata med, snacka lite skit med, skratta med och kunna ta stöd hos det är jätteskönt.

När jag sedan skulle hem började en äldre herre som påminde lite om Einstein snacka vetenskap med mig. Ja, sånt är väl trevligt? haha sen så väntade jag i Exeter på min buss och tog mig hemåt. Har precis avslutat skype med mor min så jag mår faktiskt rätt gött nu. Nu kör vi på morgondagen sedan är det helg!

Om jag lutar mig mot ...

1 Läs mer >>
Ja vad skall jag skriva om den här dagen, jag är ganska glad att den är över och att jag har lite ledigt imorgon. Har verkligen fått hålla skenet uppe idag för att jag tänkt så mycket på min familj. Jag saknar att bara vara i samma rum som mina nära och kära. Krama min mamma, skratta med min syster, busa med systerdotter. Så två 15 minuters samtal med både syster och mamma fick det bli. Skit samma om det kostar pengar!
Bild på min söta Nikki!

I love you to the moo...

0 Läs mer >>
Halva arbetsveckan är över, japp dagen är till ända och vi har idag varit och simmat. Lilla gubben tyckte det var riktigt skönt att simma tror jag. När vi var klara skulle vi gå till St:davids station, skulle antagligen vara "nära" men det tog ett bra tag. Det gjorde i och för sig inte så mycket, köpte en macka och iste sedan väntade vi på bussen. Det är ungefär allt vi gjort idag, haha jag älskar när han skall iväg på grejer eller när jag får ta med honom. För då går tiden så mycket snabbare. Ikväll lägger jag mig tidigt och har 1 dag till innan jag är ledig.

 
En bild jag tog i Exeter på vår promenix.

Come on baby with me,...

0 Läs mer >>
Det här får räcka för idag! Har nu fixat allt inför London med Elin. Kan det inte bli 30 november nu!! Tack och hej leverpastej!

Picture of the day

0 Läs mer >>
Jag och Sofia vaknade vid 9 idag och när jag lyckats ta mig till Exeter åkte jag buss till Cheriton och promenerade hem. Lite kallt väder men blev ganska så varm när jag promenera. Det tog ungefär 1 timma, vilket är en halvtimme mindre än det tar ifrån tåget. Lite bra att veta, resten av dagen vet jag inte vad jag skall göra. Kolla lite Grey´s och skypa med mamma tror jag.
 
 
Slänger upp en bild på min fina bebis som jag saknar riktigt mycket!

Söndag

0 Läs mer >>
Godmorgon, idag har jag sovit till halv 10 i alla fall vilket var riktigt skönt. Det är konstigt för det känns som att det är söndag bara för jag var ledig igår men det är väl bara bra haha. Att ha lite mer helg är ju aldrig fel. Snart skall jag försöka åka in till Exeter, handla lite till kladdkaka och köttbullar sen dra mig hem till Sofia.
 

Bump in the road

0 Läs mer >>
Självklart vaknade jag samma tid som vanligt idag även fast jag tänkte ha sovmorgon. Men men det blir väl så när hjärnan programmerar sig. Jag satt i alla fall och åt frukost framför tvn innan jag duschade och drog mig till Exeter. Där mötte jag Kate och vi åt en italiensk lunch till ljudet en söt gubbe som sjöng på gatan. När hon var tvungen att gå till tandläkaren gick jag runt i lite affärer och köpte äntligen ett par fina ankelboots, en kjol, en ring och nagellack. Knäppte även lite bilder men är för seg för att ladda upp dem idag.

Skulle egentligen träffat Victoria idag med men fick reda på igår att jag behövdes som barnvakt vid 7, eftersom Victoria sluta jobba då så får vi ta det nästa vecka. Jaja sånt är livet ibland, skall i alla fall till Sofia och sova imorgon. Svenskt mys blir det!

Reminder

0 Läs mer >>
Har haft en riktigt bra dag och det har Charlie med tror jag, eftersom han knappt skrikit eller gråtit en enda gång idag. Jag mötte upp Sofia och Bella, vi gjorde lite ärenden och fick med oss lite mat. Sedan hade vi nästan lite picknick vid lekplatsen. Lilla gubben gillar verkligen Bella, synd bara att hon inte verkar känna samma. Haha!
Nu har vi ätit middag och jag skall ta det lugnt innan sängen. Jag är ledig imorgon så skall sova ut, sen skall jag nog äta lunch med Kate. Hon var här över helgen ifrån universitet. Hade tänkt träffa Victoria på kvällen men nu var jag tvungen att vara barnvakt vid halv 8. Men men sånt är livet ibland.

Playdate och helg!

1 Läs mer >>
Äntligen får man lägga sig i sin sköna säng!

Det har varit en lång dag, jobbade en halvtimma extra på morgonen och Charlie har varit så grinig pga tänder och så. Vid ett tillfälle skrek han(för inget alls) så högt att jag höll för öronen. Han ville absolut inte äta något vid varken frukost, lunch eller middag. Men men jag hoppas tänderna och förkylningen kan vara över snart så det återgår till lite normalt. Sen hoppas jag även att han går snart, tungt är det för han väger väl närmre 15 kg nu.
 
 
Denna boken tycker jag är jätte, jättesöt! Synd bara att Charlie alltid kastar bort den efter vi läst 2 sidor. Jag svär den ungen vill bara läsa samma bok om och om igen. Får köpa lite nytt till honom i julklapp!

Gruffalo

0 Läs mer >>
Eftersom jag fått lite olika frågor om Au Pair livet tänkte jag att jag kunde beskriva hur en vanlig vecka ser ut för mig. Jobbar samma tider varje dag 08:30-18:00 ca.

Måndagar: Vi har en vanlig dag, där jag leker, läser eller promenerar med honom. Charlie sover kanske 1 eller 2 gånger om dagen, då jag gör någon syssla och den senare tiden har jag lunchrast. Måndagar är även playgroup ifrån 2-3 på eftermiddagen. Så där spenderar vi 1 timma.

Tisdagar: Går upp samma tid och äter frukost, sedan leker vi en stund innan vi vanligtvis(detta har inte hänt på några veckor nu eftersom han varit förkyld) åker till simhallen och är 30-40 min i barnpoolen. Sedan hem igen och samma rutiner, mat, promenad, lek.

Onsdagar: Här brukar inte hända något, playdate ibland. Men annars är vi hemma, leker, läser och promenerar ute.

Torsdagar: Denna dagen är han hos sin childminder och jag är ledig. Det är dock då jag skall byta lakan på sängen och städa mitt badrum, samt hålla mitt rum lite rent.

Fredagar: Samma som onsdagar här, en helt vanlig dag.

Lördag, Söndag: Ledig om jag inte behövs för att dem jobbar samtidigt. Gör dem det så får jag andra dagar ledigt.

Min vecka

0 Läs mer >>
Kom på att jag glömde blogga igår men det var en ganska stillsam dag, med playgrop. Idag trodde jag vi skulle simmat men det hände inte så det blev som en vanlig dag. Vi lekte lite mer ute idag eftersom vädret var finare vilket var mysigt. Nu blir det lite tv, idag skulle min värdpappa komma med "curry" så vi slipper laga mat. Gött!
 
Ja det är hans mössa, haha väldigt fin eller?

16 oktober