1 Läs mer >>


Har haft en riktigt mysig dag och är glad att resten av min vecka är utplanerad! Idag råkade jag dock sova lite för länge, mamma skulle väckt mig tidigare men hon glömde och jag sov på. När jag vaknat tog jag en dusch och käkade lite, sen var det chill tills jag skulle med och hämta Robin sen hem till Hanna. Vi tog igen ett missat 90210 avsnitt som också var det sista avsnittet, så himla bra!
 Nu väntar jag på kvällsmat och lite idol, ikväll hejar jag på Magdalena!

29 september

0 Läs mer >>


Ikväll blir det biomys med mina favisar! Vi skall gå och se en film som heter crazy, stupid, love. Kommer att bli kanoners!

Crazy, stupid, love

0 Läs mer >>
Hittade en riktig feelgood film på tv!

En prinssesas dagbok

0 Läs mer >>



Mina skor ifrån H&M för 399 kr




Klänning ifrån klädbytardagen, gratis!


Tights ifrån lindex 59 kr


Solglasögon ifrån lindex 30 kr

New clothes!

1 Läs mer >>
  Har haft en riktigt bra dag, älskar när man har något att göra, vakna vid 9 typ och åkte till min moster. Jag hann fika lite innan jag åkte till kungsmässan med min favvo Hanna. Jag bestämde mig för att köpa skorna jag visade i inlägget innan(kan lägga upp bild på dom) och jag är supernöjd! Hanna och jag räknade även samman en bra deal på tights och ett par nya brillor till mig(mina nya gick sönder).
  På vägen hem åkte vi typ den proppfullaste bussen jag sett och väl hemma fixa jag i ordning lite grejer innan klädbytardagen hemma hos oss. Med min vanliga otur lyckades jag även få våran crosstrainers handtag rätt in i bröstkorgen, gjorde ont! Jag hittade några roliga grejer bland kläderna och skall lägga upp bilder sen, nu är det robinson så nu skall jag chilla innan jag lägger mig.










22 september

0 Läs mer >>

Fick en ny katalog ifrån H&M igår med massa fina höstsaker, några grejer blev jag typ kär i. Önskar jag hade pengar till det bara.


Mysskjorta


Så fina skor! Fanns i brun med.


Snygga skinnbrallor!


Ring


Gillar pälsmössor, är inte riktigt säker på hur det skulle passa på mig men gillar denna.

Höstkatalog

0 Läs mer >>


Gissa om jag är glad?? Nytt Gavin Degraw album ute och det går för fullt på datan!

Sweeter

0 Läs mer >>


Nu är det inte alls långt kvar tills dena fina vovven är våran, det skall bli otroligt mysigt att vi får hund igen och jag ser verkligen fram emot det. När vi fått hunden så kommer jag börja längta efter mitt systerbarn, det är verkligen inte långt kvar. Skall bli så otroligt kul!

SNART

0 Läs mer >>

Då var man hemma igen, sitter och myser i min säng och käkar gröt. Det märks nu att det är höst, när jag väntade på bussen i stan så var det fasligt kallt och mina kläder räckte nästan inte. Men jag hann i alla fall hem till att prata lite med Hanna, hon hade halkan idag och jag vet som sagt hur det känns. Nu skall jag mysa framför idol och planera lite för hur veckan skall se ut.

Sommaren är över och ...

0 Läs mer >>


Har haft en mycket mysig kväll med otroligt god mat, mådde seriöst illa efteråt allihop för vi åt så mycke! Sen så satte vi i en film som jag gett pappa i present, vet jag är snäll haha nej skämt åsido så köpte jag den för att han tycker om den och för att jag tycker om när mina nära och kära blir glada. I alla fall så var det faktiskt en bra film tro det eller ej, intressant och allt.

Cornelis

0 Läs mer >>
Här är det chill faktor på hög nivå men som Elin säger så gör det inte så mycket när man är borta, igår var det sol men den syns inte till idag så vi har mest varit inomhus. Imorgon blir det väl farmor och farfar samt matlagning och kortspel med pappa.
 Nu sticker vi till min faster för matlagning och film!

17 september

0 Läs mer >>


Denna underbara film såg jag igår på vägen tilll Danmark, har sett den flera gånger men den är alltid lika bra. Älskar verkligen Nicholas Sparks som skrivit så bra böcker som också blir filmer!

The last song

0 Läs mer >>
Nu har vi varit framme hos pappa i några timmar, snart blir det väl sängen för oss!


Mitt lilla systerbarn i magen


Och Vladde, syrrans man!

Framme!

1 Läs mer >>




Bilder från min och Hannas mysdag, vi är inga kockar men det är kul att laga mat tillsammans!

There is nothing that...

0 Läs mer >>


Körlektionen idag gick ju sådär men nu struntar jag i det och sticker hem till Hanna istället! Skall bara städa och äta, hehe mamma vill ha städat innan visticker pappa imorgon.

14 september

0 Läs mer >>
Fick en liten idé av min styvbrorsa och tänker göra lite fattiga riddare till kvällsmat, håll tummarna på att dem blir goda och ser sånär ut som på bilden!

Fattiga riddare