1 Läs mer >>
Sista Januari är kommen och jag har härmed 10 dagar kvar tills jag skall hem. Dagen spenderades med Sofia och lilla Bella i Exeter, jag fick skickat hem lite paket till några nära och käras födelsedagar och även köpt mig ett par nya Converse. Kör ju alltid på färgen vit när det gäller Converse och tänkte att jag kunde ändra. Ville egentligen haft höga men dessa blev lika bra ändå för 42,99 pund blev dem mina!

Snart skype med mammsen!

31 Januari

0 Läs mer >>
Charlie är en riktig liten pratkvarn nu och jag kan inte låta bli att smälta när den lilla pånken säger något på Engelska. Nu har han den här veckan varit lika kinkig om inte kinkigare med maten men jag hoppas det blir lättare till helgen. Det är svårt med mat till honom ja! Men han klarar sig och äter ju såklart men ändå. Fast jag antar att han har det svårt när han inte kan säga hur han känner, mår osv.

Bilden är ifrån i förrgår, välj en hat sa jag så väljer han en blommig hatt. Haha söt unge!

Hat, Hair, Eye

0 Läs mer >>
En ganska så seg söndag idag, men det gör inte så mycket. Jag kan behöva sega lite efter som jag skall jobba hela nästa vecka, helgen included. Men men det är ju bara 2 veckor kvar imorgon, har inte förstått det än. Nu sisådär 2 månader senare och 2 veckor innan jag skall hem är jag certifierad för första hjälpen för barn. Haha jaja bättre sent än aldrig!

Certifierad

0 Läs mer >>
Ja man kan väl säga att både jag och Sofia blivit riktiga Les Misérables fantaster, för vi bestämde oss för att gå och se den igen. Den här gången typ dubbelt så peppade och vilken film det är alltså, musiken, skådisarna! Jag rekommenderar den varmt. Det följdes av lite shopping och en macka på Subway. Kommer bli konstiga helger utan Sofia, haha vet inte vad jag skall ta mig till sen. Som tur är bor hon ju i Sverige.

Har precis käkat lasange och kollat på mordserie med värdfamiljen. Helt sjukt vad lugnt det är nu och även att det är 2 veckor kvar. Tiden har gått väldigt fort!

Dagarna du minns

0 Läs mer >>
En bild ifrån julafton med min syster, moster och mina fina kusiner.

Jul

0 Läs mer >>
Nu är snön på väg bort men idag så har jag och Charlie hunnit göra en liten snögubbe. Eller ja Charlie stod och gnällde om snön medan jag gjorde den haha. Nu har jag i alla fall lite välbehövlig helg, imorgon blir det mys i Exeter.

Engelsk snögubbe

0 Läs mer >>
Min lediga dag spenderades i Exeter med Sofia där jag fick köpt lite saker. Bl.a lite kort att ha med hem för att minnas min tid här, ett kort till min ram som ni ser och lite saker till min familj. Som det står på ramen så har detta varit en riktig resa och vad passar då bättre än ett kort med Sofia. Människan som jag mest kommer minnas och sakna efter denna resa!

Nu blir det duschen, sen middag och sova!

24 januari

0 Läs mer >>
Saknar min underbara syster men fick prata med henne precis och det kändes skönt. Vad som annars känns skönt är att veta att jag kommer mötas av halva min släkt när jag landar i Göteborg. Dem kommer nämligen hem ifrån Egypten samma dag och det skall bli så otroligt kul.

Det har varit en bra jobbdag och bara en till så skall jag ha lite ledigt och mysa i Exeter.
Min syster och hennes Nikki!

Allt för min syster

0 Läs mer >>
Ännu en dag över så nu har jag 20 stycken kvar. Helt galet när man tänker på det så och det skall bli skönt att komma hem men det känns ändå konstigt. Detta har varit min vardag länge nu ju och jag kommer sakna en del grejer här. Pratade en stund med Elin och insåg att det är mindre än 2 månader tills jag får träffa mina bästa vänner. Inte båda samtidigt först men snart så är vi alla i Sverige.

Many people walk in a...

0 Läs mer >>
Har nog blivit lite kär i St:ives kan jag berätta! Det vackraste och mysigaste stället jag varit på under mitt halvår här. Har haft en sån underbar helg och att åka med Sofia gjorde det bara bättre. I fredags var vi ute på Timepiece och vi såg bio i St:ives för 6 pund himla fint! Les Miserables var en jättebra film, hade så sett den igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is a journey, en...

0 Läs mer >>
Bilder ifrån i Lördags när jag och Sofia var på stan och myste!

 

Snygga kläder?

0 Läs mer >>
Idag är det min namsdag faktiskt! Blev precis påmind om det vilket alltid är lika trevligt. Annars så har det varit en trevlig dag, Charlie vaknade tidigt och lite på fel sida så han har varit ganska kinkig. Men det fungerade bra ändå, tror det var ett smart drag att börja med Berocca boost på morgonen igen. Vi har varit ute en hel del (ganska kallt här nu och det spås om snö) och sen var det även playgroup. Har det ännu trevligare och alla mammor är jättesnälla, det enda är väl att jag inte har mycket att lägga till vid prat om födslar osv. haha!
Min underbara farmor och farfar som jag tänker på en hel del<3

14 Januari