0 Läs mer >>
Jag har väl alltid gillat hans böcker och filmer men läs dem, se dem! Man blir inte besviken.

Nicholas Sparks

0 Läs mer >>
Tro det eller ej men jag har jobbat idag på Adium omsorg där syster och moster också jobbar. Mailade han för ett tag sen för att fråga om lite jobb i sommar och de kom faktiskt. Ovanligt! Sen har jag även fått lite jobb på dagis med så jag är en lycklig tjej. Nu kommer jag definitivt ha råd att hälsa på min bästa vän i USA!

Så det var i princip min dag, nu skall jag hem och få i mig kvällsmat!

Something to belie...

0 Läs mer >>
Har lust att typ skriva skål för en bra kväll haha! Nej men jag har haft det riktigt bra och Hassle var fantastisk men nu måste jag sova. Har varit uppe länge!

Oh my god

0 Läs mer >>
Nu är det bara några timmar kvar tills jag skall se Erik Hassle uppträda. Det skall bli riktigt kul, har lyssnat på han ett tag och älskar dem nya sångerna som kommit ut. Bussen går i Frillesås vid 5 och jag möter Linda i Kungsbacka vid 6 tiden.

Idag har jag hunnit gå på Zumba som är väldigt roligt, sen träffade jag Linnéa i väntan på bussen så vi fick pratat lite. Jag och Rebecca har även varit på bondgården en stund. Hästarna är jättefina men jag har fortfarande respekt för dem jättedjuren fast jag lär mig och det är kul med fölen. Där fanns även söta kattungar, fast det gör de nästan alltid så jag och Rebecca skall försöka hjälpa dem att få ett boende. Där på den gården lever dem inte så länge och dem blir väldigt otama.

Hassle

0 Läs mer >>
Behöver jag ens berätta att det regnar idag igen? Jaja just idag gör det mig inte så mycket. Visserligen finns det inte så mycket man kan göra ute. Jag tog en långpromenad med hunden och upptäckte den där känslan man får i spöregn. Eller upptäckte är kanske fel ord, mer återfann. Jag brukade gilla regn rätt mycket innan men de har blivit lite väl mycket när de regnar hela hösten, vintern, våren och sommarn i princip.

Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på regnet och Vanessa Carlton på verandan. Har lite saker som skall göras och planeras. Hoppas på en bra vecka i alla fall.

finns det en så fi...

0 Läs mer >>
Kan ju visa upp denna bandeau bh jag köpte på Gina för någon vecka sen, bara 59 kr och väldigt fin under linnen.

Cailyn Bandeau

0 Läs mer >>
Då var den midsommarhelgen över och jag kan säga att såhär bra midsommar har jag nog inte haft på ett bra tag. Det kanske var mest för att förväntningarna var ganska låga pga vädret men vad det än var så är jag glad. Nu börjar en ny vecka och jag antar att det blir lite jobb på bondgården och förhoppningsvis lite sol! Sen skall jag även se Erik Hassle på Liseberg vilket jag verkligen ser fram emot.

Jag är lite irriterad på min Au Pair firma just nu, eller ja inte den svenska men den Engelska som man får prata med istället för dem nu. Tycker bara det blir en massa bortförklaringar och det är inget kul. Imorgon skall jag passa Nikki när syster och Vladde skall på Rasmus Seebach och sen blir det väl även lite träning tror jag.

Söndag

0 Läs mer >>

Jag och syster
Då var midsommaren slut men det var en underbar kväll trots regnet vilket jag inte hade förväntat mig. Vem vet det kanske blir bättre när man inte har förväntningar! Jag hade i alla fall på mig en lång klänning ifrån förra året och en midsommarkrans som syster gjort. Märkte även att jag hade askul utan att dricka en droppe alkohol!

Vi var först hos moster Catarina med några i släkten, då åt vi mat, spelade spel och sjöng. Det är himla kul att se på när andra dricker för vissa blir så himla roliga. Sen körde vi hem till min kusin Rebecca och hennes pokväns lägenhet där alla var i full gång och jag dansade ganska mycket. Fast det var mycket folk i ett litet ställe så varmt blev det. Kvällen avslutades hos syster där jag typ somnade medans dom prata, då var klockan 3 så nu har jag sovit till 12.

Det var min midsommar för dem som bryr sig! Haha, idag skall jag kolla på fotboll med syster, hennes pojkvän och några andra. Inte för att jag är fotbollsfantast men det är kul att umgås. Hoppas alla har en bra midsommarhelg!

Midsommar

0 Läs mer >>


Onsdag igen, dagarna går undan och nu är det en vecka sen årets 3:or tog studenten. Jag har även haft mitt körkort i 3 månader och några dagar. Det känns lite galet för jag minns det som igår hur jag reagerade och kände.

Idag skall jag nog gå till en av familjens vänner med Rebecca(plastsystern) och kolla om vi kan jobba lite där på bondgården i sommar. Sedan väntar jag även på att höra ifrån en familj som jag kanske får vara barnvakt hos en gång i veckan i sommar. Bra med lite övning innan Au Pair livet kan jag tänka. Sen skall vi till Göteborg och se Ulrik Munther, känner att jag kanske är lite för gammal för hans fan grupp men det skall nog bli skoj.

20 juni

0 Läs mer >>


Bilderna beskriver väl det mesta men Vendelsö är typ världens mysigaste! Så fint och gammaldags med båt och traktor och djur och kvarn och brygga osv. Fast djuren kanske inte direkt var vår grej, förutom fåren. Men har i allafall haft en dag och en natt med mycket glädje och skratt.

Vi promenerade runt hela ön, badade, grillade, klappade får, blev livrädda för en häst och klättrade upp i närmsta träd, vadade över vatten med kläder på för att slippa gå vid en flock kossor(tur det för sen kom världens jätte tjur), spelade kort, åt massor med jordgubbar och marschmallows sen avslutades kvällen med lite klipp och film på youtube i våran mobil. Okej vi fuskade lite där med att ha det gammaldags och ingen teknik men när man är trött är det mysigt med film.

Vendelsö

0 Läs mer >>


Nu är studentfirande och allt överstökat och helgen är nästan över med fast ändå inte! Igår var jag på spinning och sen hem till syster för att grilla med lite folk och se på fotboll. Var riktigt mysigt men ganska kallt, inte så överraskande dock med tanke på denna sommarns väder.

Sen så idag vaknade jag hemma hos syster och vi åkte ner till pingstkyrkan för fika innan jag gick på stan med kusinen Gabriella. Nu skall jag ha grillmys med familjen innan Rebecca kommer ikväll. För imorgon skall vi få avverkat hennes studentpresent, eller avverkat haha äntligen få gjort det! Vi skall åka till en ö utanför Väröbacka(där jag bor) som heter Vendelsö. Planerna är väl att bada, grilla och bara ha det allmänt bra. Så jag håller tummarna på att vädergudarna hjälper mig!

Du är nog den

0 Läs mer >>


Nu har även brorsan tagit studenten så hela dagen har bestått av firande och kalas. Som man kan se är han ganska så full men så skall de väl vara, man tar bara studenten en gång som jag och alla andra vet. Imorgon vet jag inte vad som händer, skall prata lite med dem på jobbet.

Grattis!