0 Läs mer >>
Min måndag har sett ut på ungefär följande vis. Jag fick jobb imorse på en förskola i tångaberg som hette skeppets förskola. Självklart hoppade jag av på fel busshållplats och fick irra runt som en dåre men hitta precis i rätt tid rätt ställe. Dagiset var ett bra ställe men de var många barn och ganska hektiskt när jag senare var själv en stund men de klara jag. Nu är jag hemma hos syster och vi skall se på Morgan och Ola-Conny sedan sova. Imorgon väntar brevidgång på hemtjänst kl sju morgonen, inte jättekul!

Min måndag

0 Läs mer >>

Mysfaktorn hög i G...

0 Läs mer >>
Idag jobbade jag till klockan 2 sedan plockade vännen Hanna upp mig i bil och vi myste i Varberg. Så sjukt längesen vi var i Varberg tillsammans så det är inte sant! Men det var jättemysigt och hänga på de ställen man hängde som tonåring lite.

Nu har jag fått testa min nya cykel som vi köpt, en jättefin röd monark blev det. Sen så har jag även köpt mig en ny telefon idag vilket kommer välbehövligt, min gamla har inte mycke kvar den.

8 april

0 Läs mer >>
Idag jobbade jag faktiskt inte, tror det blir lite lugnare när det är påsklov och allt. Så då bestämde jag mig för att höra om Linda(ägare till vår hunds bror) ville komma hem till oss och promenera. Det gjorde hon och det var jättemysigt, hon är lika gammal som mig så vi har lite gemensamt. Mamma följde även med och det var en mysig bra dag.
Elton och Tilda <3

Hundbesök

0 Läs mer >>
Nu har jag äntligen fått fixat allt med jobbet så nu känns det lugnt och skönt. Jag ringer nog dem mer än någon annan, haha. Sedan sökte jag även lite sommarjobb och det känns ändå rätt lugnt får jag hoppas. Efter det så åkte mamma och jag in till stan, hämtade Nikki ifrån dagis och fikade hos mormor. Det var riktigt mysigt med lite släkttid! Skulle bytat en jacka men efter min vanliga tur fanns den inte kvar i min storlek. Dock löste det sig för jag skall köpa den på internet istället.
Hederlig svensk fika!

2 April

1 Läs mer >>
Ja okej skall försöka att inte göra det alltför långt nu eftersom det var så länge sedan jag skrev något. Men i alla fall så åkte jag den 11 mars till USA för att hälsa på en av mina bästa vänner Hanna. Har nog aldrig varit så galet taggad för en resa i hela mitt liv och om man bortser lite ifrån min själva långa resa så var det lika otroligt som jag trodde. Jag visste inte att man kunde sakna någon så mycket eller bli så glad. Men det var ett otroligt kärt återseende efter sisådär 380 dagar isär. Det som var ännu konstigare var att det kändes inte så otroligt länge när man väl träffats och pratade som det gjort innan. Men det är liksom som att man känner sig så "hemma" och man vet i princip allt om sin bästa vän. Det är en fin känsla!
 
Vi började våran första vecka i San Francisco och det var så galet över mina förväntningar verkligen! En jättefin stad som jag verkligen gillade. Vädret kunde man inte heller klaga på! Kör en bildbomb ifrån dessa:
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen kommer vi till bussresan som började ifrån San Francisco så vi fick byta till ett hotell och gå på informationsmöte. Själva bussen var en minibuss som fick plats med 13 pers plus ledaren men nu var vi bara 6 med ledaren. Så det var inte som jag trodde, trodde först det var en jättebuss med massa turister men det här blev faktiskt mycket bättre. Det var två tanter/damer, en ifrån Australien, en ifrån Irland och sedan en kille ifrån Tyskland som var 1 år äldre än oss. Vår guide var ifrån USA och han var också trevlig. Bussresan innefattade så mycket grejer och det var så otroligt mycket häftigare och bättre än man kunnat ana.
 
Yosemite National Park
 
Bakersfield
 
Death Valley
 
Las Vegas
 
Route 66
 
Grand Canyon
 
Joshua Tree National Park
 
Los Angeles
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slutligen och efter en halv hjärtattack kom vi till Washington DC ifrån LAX. Det var bara under en dag men det var jättekul att få se var Hanna bott i ett år och hur huvudstaden och Hannas "kvarter" faktiskt ser ut och känns. Jag gillade känslan i DC och förstår att hon trivts så bra!
 
 
 
 
Den här resan är svår att beskriva med ord verkligen, men jag skulle inte ändra på något alls. Allt var perfekt, sällskapet, vädret, destinationerna. Jag kunde inte vara mer glad eller tacksam för att jag faktiskt fått uppleva något sådant här. Det faktum att jag fick träffa min bästa vän efter ca 380 dagar isär gjorde det så obeskrivligt bra. Så tack till er som faktiskt orkade titta igenom allt det här! Men framför allt tack till Hanna <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The time of my life