0 Läs mer >>
Hejsan hoppsan!

Dagen har beståt utav träning, teori och ännu mer träning! Det går fort och vi har hunnit avverka både spinning och vatten träning, nu kör vi Carido moves. Det är ganska så svårt om man är ny men som tur är har jag kört lite dans innan, de var faktiskt kul idag.

Som läxa skall vi som grupp visa upp en låt, min grupp fick She moves med Ricky Martin så nu är det öva som gäller! Jag är minst sagt sömnig nu, skall försöka få in lite plugg, lite chai te, lite biggest loser och lite mys innan dagen är över.

26 oktober

0 Läs mer >>


Söndagar är alltid dem samma, man vet aldrig riktigt vad man skall göra och man vet alltid att skolan väntar dagen efter. Nu har jag i alla fall två dagar skola sen temadag och sen helg, då man är bjuden till en gammal kompis! Längtar ihjäl mig redan nu men jag får helt enkelt vänta.
  Sen är det inte långt kvar tills man blir 18, tycker att det är både spännande och läskigt. Det verkliga livet väntar runt hörnet och jag måste börja ta mina egna beslut.

Jag vill vara där du ...

0 Läs mer >>
Är fortfarande förkyld så det är inget nytt men tänkte att jag skulle slänga upp en bild på vårt klassfoto!

Girls just wanna have...

0 Läs mer >>
Jag låter bilderna beskriva min helg!


Becca=mästerkocken;)

Jag försöker visa hur det kändes när nyckeln blev inlåst


Anna<3


Mycke shopping!


Nöjd men trött!

A picture says more t...

1 Läs mer >>
Äntligen är det helg!

Det faktumet gör mig liksom salig på något sätt och jag skall säga er att jag har en grym helg planerad. Idag blir det sova i min mosters hus med Beccis Peccis, imorgon götet med Anna och Söndag blir förhoppningsvis en dag med Hanna.

Nu när jag gjort klart min läxa så skall jag packa lite kläder och dra vidare, tiden går fortare än man tror. Jag måste förresten bara skryta med att det enda jag gjort i skolan idag var att se på Titanic! Den är en riktigt klassiker och så himla bra. Nu skall jag packa, see you!


I´m just trying to fin balance in my life.

Up up and away!

0 Läs mer >>
Har ändrat litegranna!

Jag har satt upp en ny bild nu och hoppas att ni tycker om den, kände att de behövde ändras lite. Idag var det vattengympa och jag fick testa på lite olika, nästa vecka skall jag visa upp min låt!

Imorgon skall jag sova hos min käraste syster, måste bara till skolan och körkortsteorin innnan det kan hända. Nu skall jag se om det finns någon kvällsmat, ikväll blir det sängen tidigt!

Ny design

0 Läs mer >>
Vattengympa=Schlager!

Imorgon har jag i läxa att instruera en vattengympa låt, hur det går får vi se men jag har bestämt mig för att göra en Schlager låt! Valet föll på Olas melodifestivallåt Unstoppable som jag tycker svänger bra.
  Nu har jag testat den två gånger och skall testa sedan igen ifall det behöver finjusteras, önska mig lycka till så skall jag göra mitt bästa!

Unstoppable

0 Läs mer >>
Hade det jättekul igår, för er som inte vet så var jag på inflyttnings/födelsedagsfest hemma hos Yudith och Arne. Alltid lika trevligt att träffa alla, jag sov över hos Kaisa och Vladde men man kan ju säga att idag är man seg! Tur för mig att vi börjar 12.15 imorgon eftersom jag behöver min sömn.

Nu skall jag ta ett bad och bara försöka slappa för det är jag värd, imorgon är det nya tag och en ny vecka. Jag känner på mig att det blir en bra vecka!
  Bilder ifrån festen kommer snart!

Because the night bel...

0 Läs mer >>
 Jag undrar hur mycket alla studentföretag tjänar i Sverige, det måste vara en hel del pengar i alla fall!

Idag har jag inköpt ett studentleg som kostade 120 kr, trodde inte att det skulle gå för att jag inte fyllt 18 än men det fungerade. Har även betalat 2 utav de 3 avbetalningarna på min studentmössa, byxor och ett champangeglass. Men jag säger då det till alla er som skall ta studenten, det är inte billigt!

Igår var jag på informationskurs på körskolan och det känns väldigt spännande att börja även om det är mycket arbete. Jag skall gå på PO:S i varberg, mest för att min syster gick där och för att dom är ganska billiga. Anledningen till deras priser är dock små lokaler och jag säger då det, det var tur att vi var där tidigt.


Längtar till studenten!

Studentleg, studentre...

0 Läs mer >>
Känner inte att humöret är på topp direkt, idag har jag fått vara hemma igen för jag kunde inte träna vattengympa. Så när jag vakna gick jag ut med hunden(min mosters) och försökte få i mig lite mat. Vet inte om det är att vintern är på väg eller om det är jag men man orkar ju typ inget längre, förstår inte hur jag tar mig till skolan varje dag!

Nu skall jag ta ett bad och försöka peppa upp mig med ett litet twilight marathon, har bara 1:an och 2:an dock men det skall nog bli bra. Imorgon är det dags för info möte med körkortsteorin, det är skoj!

5 oktober

1 Läs mer >>


Överraskningen var att mitt hår är färgat med bruna slingor igen! Inte lika mörkt som sist men det blev bra, förutom att ingen märkte det i skolan förrän andra lektionen har dagen varit hyfsat bra. Vi hade Historia och Religion sen så fick vi se på film på psykologin.
  Med en godis påse per spa3 såg vi på livet ifrån den ljusa sidan, på tal om annat fick Anna sin present idag och jag tror hon tyckte om den. Det var en bok där man skriver lite personliga saker, fint tycker jag.

Brunetter har det rol...