0 Läs mer >>
Hej igen!

Jag gillar verkligen det här med att läsa på universitetet, man kan lära sig så otroligt mycket om sig själv och alla är där av samma anledning. Men ibland är det också otroligt frustrerande hur just min utbildning sköts, det är som att dem inte vill att läraren skall tas på allvar och vissa kurser flummar iväg i takt med nån tenta som inte känns meningsfull som den borde. Men det är lite GU vad jag hör ibland så vi får väl se vad fram tiden håller.

Igår spendera jag en helknäpp med en av mina bästa vänner i hennes nya lägenhet. Så himla fint var det och verkligheten slår till, känns som att vi alla börjar bli vuxna.

The thing is

0 Läs mer >>
Hejsan!

Har fått påpekat för mig av min bästa vän på andra sidan jorden att jag kan uppdatera lite om mitt liv här när jag har tid o så och det verkar ju rätt eftersom jag gärna läser uppdateringar om hennes liv på hennes blogg, Hanna är nämligen i Australien sen ett halvår tillbaks och lever livet, jag saknar henne men jag vet att när vi ses kommer det kännas som hemma och som om det inte gått mycket tid alls.

Men vad som hänt sen sist, ja skolan rullar på, vi har fått ett stipendium jag och min klasskompis Lisa och nu skall vi till San Francisco på VFU, Helt sjuk känsla ändå! Sen har jag varit på semester med familjen i Kanarieöarna, oturlig resa med dåligt väder och förkylning men ändå så skönt att komma bort och känna mig som mig själv igen.
 
 
 
 
 
 
 

Update