0 Läs mer >>

Det går framåt, skall bara komma igång med mitt hår med, senare blir det iväg till dem andra. Säger det för att jag känner Hanna och en till men de kommer bli perfa tror jag. Ha det bra tills nästa år!

Happy new year

0 Läs mer >>

Dagen innan nyår och det bästa idag var att få umgås med Hanna, annars har jag bara grubblat alldeles för mycket. Har även kommit underfund med att jag har svårt för förändringar. Jag kan inte göra mig av med saker och hade jag fått välja skulle jag typ stanna där jag är nu. Fast samtidigt vill jag att livet skall sätta igång på riktigt, jag vill uppleva allt och lite till. Men då måste man våga.
Imorgon skall jag försöka glömma allt detta och bara njuta av en underbar kväll vilket jag hoppas och tror på. Gott nytt år!

Ses nästa år?

0 Läs mer >>
Har spenderat ännu en mysig dag med Hanna och Elin, sitter dock och är tårögd när jag tänker på hur kort tid det är kvar innan Elin skall plugga i Stockholm och Hanna skall till Usa. Jag vet att vi kan hålla kontakten bara vi vill men dem är mina bästa vänner och jag kommer sakna dem så otroligt mycket. Elin är i alla fall på samma kontinent.
 Nåja jag behöver inte gå i panik ännu, nu är det middag och snart bingo hemma hos syster!

We belong together

0 Läs mer >>
 
Har kollat lite på stan med mamma idag, massor av mellandags rea! Där sprang jag även på Elin eller hon sprang på mig kan man ju säga. I alla fall nu är jag klar fö nyår, det känns som jag sagt det många gånger men den saken jag köpte sist var lite trasig och min storlek fanns inte kvar så bytte till nått annat. Vad det är får ni se! 
 Imorgon blir det nog stan med mina favo tjejer, om jag inte får jobb. Men det är de ganska segt med denna veckan, de flesta barnen är ju hemma med sina parentitos.
 Nu efter jag lagat och ätit middag blir det väl chill resten av kvällen, finns inte så mycket annat att hitta på i mörkret!

Kindly unspoken

0 Läs mer >>
Julen var helt underbar och jag fick allt jag ville ha plus lite till! Juldagen var bra, jag var ute med Anna. Fast varbergs uteliv är inte riktigt min grej. Men det är kul att umgås.Mamma och värdinnan(min moster)


Kalle Ankas jul


JulmatNikki


Julklappar i massor


Tomten

Christmas

0 Läs mer >>
Snart åker vi och snart är det Kalle Anka, humöret kan bara vara bra!

Ha en bra jul

0 Läs mer >>
En god jul till alla!

Nu skall jag och mamma ut på en promenad innan allt börjar, hoppas eran jul blir fin och ni får massa god mat. Kramar!

God jul

0 Läs mer >>

Jul i vårt hus

0 Läs mer >>


Igår var det lill jul återigen med Rebecca och sen sov hon över här, det var hur mysigt som helst verkligen. Fast att kolla film och prata till 1 gjorde att jag var ganska trött på jobbet men det gick an. Jag var på samma dagis som sist fast med personal från andra avdelningar och det var riktigt trevligt.
 Imorgon är det jul!! Fastän det inte är snö så har jag julkänslor, åtminstonde när man är inne och ser alla julklappar och allt pynt. Ute är en annan sak. Kommer kanske hinna blogga innan vi skall till moster imorgon, vi åker dit vid 3 för Kalle Anka.

Dan före dopparedagen

1 Läs mer >>
Idag var man hundvakt istället för att jobba men jag klämde även in en liten lill julafton med Elin och Hanna. Hur mysigt som helst!Julklappsöppning


Ser inte alls konstlat ut!


Hanna


Elin

Kram<3

Lill julafton

0 Läs mer >>
  
Jobbet avklarat, var där ända till halv 6. Ungarna var jättefina och jag trivdes fast personalen var inte lika roliga. Men men det är sådana människor man möter ibland. Imorse blev jag ännu mer förvånad när min trafikskola såg ut som en ombyggnadsplats. Men Lärarn var där och vi fick uppklarat lite, nu borde jag kunna boka prov snart. Panik!

Dagen före dagen, för...

1 Läs mer >>

Påväg!


Den mysiga lägenheten


På Vapiano


Där dom hade jättegod mat

 
Gamla stan


I affären Indiskas grottor


Stureplan


Sturegallerian


Kungsträdgården


Vår favorit i Nk:s julskyltning

 
Gjort av godisFinns massa mer bilder, vi tog säkert mer än 200 och många kan inte visas här. Haha! Nu måste jag sova, imorgon väntar körskola och jobb.

Känslan av att trivas