0 Läs mer >>

5 DAGAR KVAR TILL TURKIET!

Inget kan ändra på de...

0 Läs mer >>


För någon timma sen fick jag ett sms där det stod Grattis! Du har vunnit vår kunddragning och får 100 kr att handla för på Bubbleroom.se. Lite konstigt kände jag eftersom jag inte handlat där på, ja år och dagar typ men ändå rätt nice, vad skall man nu köpa?

Vi får helt enkelt ha to be followed! I väntan på Becca skall jag ta mig en titt!

Fashion more fashion!

0 Läs mer >>
Har haft några underbara timmar med min bästa Hulle/Hanna i varberg, trots lite missförstånd skulle vi till tjejkväll på Gina Tricot! Det var galet med folk och vi kollade kanske en halvtimma innan vi köpte vindruvor och jordgubbar och satte oss vid havet. Där var vi i en timma och ja, vi gjorde som vi bruka men älskar oss!


I väntan på att få komma in var de mycke folk(btw älska denna bilden!)


När vi inte hittade nått satte vi oss vid stranden och luftade fossingarna!


Försöktes även att slicka på armbågen, testa själva det är inte enkelt!


Varberg är en underbar sommarstad, mysigt att bara sitta vi havet!


Inte så serri bild men jag gillar det!;)

A beuatiful day, don´...

0 Läs mer >>
Ibland är det jobbigt att leva i dagens samhälle, folk missuppfattar en, man vet inte vad andra menar och det finns andra sim man inte passar ihop med. Det är otroligt tröttsamt ibland och jag orkar inte med allt drama, men jag antar att livet inte alltid kan vara en dans på rosor!

Idag har det varit redovisning av en kost och jag antar att det gick bra eller tror de, failade dock certifieringsprovet men hade nästan räknat med de. Sen var jag med mamma i typ 3 timmar på akuten, hon hade det jobbigt i hjärtat men som tur var verkade det helt lugnt! Därför stack vi hem och fira med lite god mat och när jag skulle ta in ved blev jag nästan attackerad av mammas tupp och hönor, sjukt läskiga.

Nu skall jag kolla Glee, bye!


7 dagar kvar!

I don´t always have t...

0 Läs mer >>

8 dagar tills Turkiet!

8 dagar kvar!

3 Läs mer >>


Mitt filmtips får bli Charlie St. Cloud, det är en helt annan Zac Efron(än HSM) i denna filmen och han är superduktig och minst sagt snygg!

Charlie St. Cloud

1 Läs mer >>
Som utlovat kommer här bilder på mina fynd ifrån när jag var hos pappa!


Min virkade väst toppade jag med ett sött litet skärp ifrån en klädbytardag!(släktgrej)


Klänningen som jag tror passar fint till sommarn och brännan!


Baksidan var jättehäftig och allt för bara 180 kr:)

Clothes in my <3

2 Läs mer >>


I min nyinköpta bikini överdel(tro det eller ej ifrån Gekås;) och shorts sticker jag ut i solen, have fun!

Annan dag påsk

0 Läs mer >>


Kan glatt berätta att om ungefär 9 dagar så kommer jag befinna mig här i Kemer, Turkiet! Det är en släktresa och det skall bli så otroligt underbart att komma bort lite ifrån Sverige och allt med skolan. Jag kommer att vara där en vecka så det blir en bra semester.

Nedräkning!

0 Läs mer >>
Har haft ett helt fantastiskt påsklov och dessa bilder kan visa hur de var!


Våra gäster ifrån Ulricehamn var här och söta lilla Gabbie hade jag jätteskoj med!


En väldigt nyfiken Lovisa!


Hennes överraskning var September och hon var underbart duktig, det var så lyckat!


Älskar mina underbaringar!

Mitt påsklov är nu nästan över och jag kan säga att jag kommer nog inte ihåg ett lov då jag senast haft det så bra! Ulricehamnborna är nu också borta och påskafton spenderades traditionsenligt med mat, trevligt sällskap och fyverkerier. Men nu är jag också otroligt trött och med bara en ledig dag till så tror jag att det blir mest slappande!

Resuscitate me!

1 Läs mer >>
Imorgon bär det av hem igen!

Eftersom vädret är underbart och livet känns chill så är det lite småobbigt att behöva åka nästan 5 timmar tåg imorgon. Men men, sitter här och tummar lite på att det skall bli regn för då är det inte lika jobbigt att se ut igenom ett tågsfönster.

På tal om annat så har jag fyndat lite på Kalundborgs ända dugliga klädaffär, de firade typ 10 år eller 20 år så dät fanns massa rea. Hittade först en tröja för 50 kr och en klänning för 100 kr, men eftersom tröjan hade hål och det inte fanns några fler så blev det istället en virkad väst för 129 kr så sparade lite.

Bilder kan jag lägga upp sen, nu skall jag göra nått vettigt!  

Danmark er et dejligt...

0 Läs mer >>

Lyssna & njut! (förutsatt att ni har samma musiksmak som mig)

Musik

0 Läs mer >>

Jag sitter mest och tänker lite imorgon är det skola, men nej det är det inte för vi har lov! Sen är jag också hemma hos pappa i Danmark så det hade varit bråttom hem i så fall.. Men gårdagen var jättemysig, jag, Hanna och Samuel åt litegranna på Campino innan vi då såg Sucker Punch. Den var lite svår förstodd ibland och i vissa delar kändes det lite som ett tv-spel, trots det så var det tillslut en riktigt bra film. Trött som få somnade jag direkt när jag kom hem vid halv 12 på natten och idag vaknade jag lite innan vi skulle åka.

Eftersom vi åkte såpass tidigt idag så har vi hunnit med rätt mycket, vi handlade, besökte farmor och farfar och sen käka vi buffe på en kina restaurang. Haha, tyvärr åt jag lite väl mycket och jag fick typ gå framåtböjd hela vägen hem, sen låg jag halvdöd ett bra tag!

  

17 April

0 Läs mer >>
Nu är det helg och bättre upp än så lov! Det känns underbart att det snart är påsk och planerna är många. På skärtorsdagen skall vi ut, på fredagen vankas firande och på lördagen kommer några av våra vänner ifrån Ulricehamn. Men innan allt detta skall vi till pappa och hälsa på, längesen nu så det skall bli kul.

Före allt detta så har jag även denna helgen att se fram emot, igår umgicks jag lite med min kusin vilket var mysigt men fredagen blev mest chill. Idag skall jag, Hanna och hennes minsta brorsa kolla på bio! Det är tydligen någon film som heter Sucker Punch, den verkar lite smågalen men den är säkert bra.

Nu måste jag faktiskt få något att äta innan jag skall iväg så hoppas på att alla får en bra lördag!


Happy, happy!

Somwhere over the rai...

0 Läs mer >>
Hej alla glada! Nu sitter jag i skolan och har näringslära, låter underbart jag vet.. Men just nu är det bara SKOLA, SKOLA OCH SKOLA! Även omvi då och då har slutat tidigt och dåligt med prov så är det många inlämningar vill jag lova.. Jag är med andra ord rätt trött just nu!

This is the start of ...

0 Läs mer >>

PROJEKTARBETET ÄR KLART!


Hoppas bara att inte allt för mycket behöver ändras 

   Natti natti nu skall jag sova efter en lång dag..

It´s done