0 Läs mer >>
Tiden går så himla fort ibland men det är väl för att jag hittar på lite roliga saker och så innan jag skall till England. Bara 2 veckor till i Sverige ungefär innan jag påbörjar äventyret i England. Har inte direkt hunnit känna mig nervös än, Vet bara inte hur jag skall göra med packningen nu när jag har en väska i alla fall.

I fredags var det musikal med Rebecca i Varberg, dem har i år på Ps-musikalen satt upp Jesus Christ Superstar och den var väldigt bra. Jag visste ju inte så mycket om hur den skulle vara innan men den var rolig. Igår hann jag också träffa Anna vilket var kul, det var så längesen och skönt att träffa henne innan jag åker. Det är de jag kommer göra nu innan jag sticker, umgås med familj och vänner.

På tal om det så blir det Liseberg imorgon och nu är syster och hennes lilla familj här så nu får jag sluta. Hej så länge!

29 Juli

0 Läs mer >>
Har nog aldrig hört någon spela så bra live, stämningen, vädret och sällskapet gjorde det inte mycket sämre!

En Perfekt kväll helt enkelt.

Det här är värt att d...

0 Läs mer >>
Snart bär det av till Varberg för att se på Veronica Maggio med Linnéa. Det skall bli riktigt kul och vädret är underbart!

Satan i gatan

0 Läs mer >>
Nu skall pappa åka hem igen men jag skall träffa honom en gång till innan jag åker. Nu är även resan bokad, 13 Augusti åker jag till England vilket känns galet spännande! Min värdfamilj är riktigt snälla och dem kommer hämta mig i London. Nu gäller det bara att hitta lagom väska och komma på vad jag skall ha med mig också. Haha lycka till kan ni ju önska mig, men det går väl förhoppningsvis bra.

I belive in you

0 Läs mer >>
Allt flyter på som vanligt. Jag jobbar med hemtjänsten lite men snart behöver jag inte de längre vilket är ganska skönt. Jag passar nog bättre för att jobba med barn. Man tycker så synd om de gamla och med barn blir man bara glad!
Nu är min pappa här ifrån Danmark så har umgåtts med honom när jag inte jobbar. Vi har ätit hos syster nu, god mat sen får vi se om vi spelar kort. Vi är ju en kortspelar familj, på båda mina släktingsidor.

Mot nya äventyr!

0 Läs mer >>
Plötsligt händer de minsann! Tänkte efter den första familjen jag pratat med och den tiden de tog att de aldrig kommer bli något av mina au pair planer. Men så dyker en familj upp med en ursöt unge och en jättetrevlig mamma. Så jag har tackat ja och min dröm om att jobba utomlands har slått in. Den 10 Augusti ungefär tror jag att jag åker. Nu är det på riktigt!

Au pair

0 Läs mer >>
Då var det Onsdag igen och veckorna rullar på, igår var jag på en liten jobbfest med några ifrån Adium. Vi var hemma hos en tjej som heter Daniella och där åt vi gott och drack lite. Första gången jag druckit vin till mat, haha vuxenpoäng? Vet inte men man kan ju känna sig lite vuxen när man dricker vin.

Syster och jag var väl hemma hos henne vid 1 och väl där slockna jag snabbt. Inte konstigt efter att ha varit vaken sen 7! Nu är jag i alla fall hemma igen och planerna idag är väl inte så många. Jag skall prata med bästa vännen Hanna vilket jag ser fram emot.

18 juli

0 Läs mer >>
Igår var min första lediga dag/eftermiddag på ett tag så då hade jag planerat att träffa Susanne eller Sussie eftersom hon också skall till England som Au Pair och eftersom vi inte sets på ett tag. Till min förvåning var det fint väder igår och självklart hade jag allt för varma kläder men men. Vi gick i alla fall runt i några affärer och jag hittade en jättemysig stickad tröja på Gina Tricot. Stickat på sommarn ja? Det kanske är lite konstigt men man får passa på ibland.

När vi traskat runt ett tag fick vi syn på ett ställe där man får provköra nya volvos. Så eftersom Sussie är en spontan människa och jag kan vara det med andra gick vi och fråga om man fick köra. Dem gav oss nyckel och eftersom bara jag hade körkort fick jag köra. Värsta moderna bilen till ett värde av 336000 kr. Vi var dock borta lite för länge så dem fick nog lite panik men dem sa aldrig någon tid. Så dem fick lite skylla sig själva att dem gav oss bilen.

Jag hade i alla fall en galet bra dag med massa skratt och det är vad jag kallar att leva livet. Spontana saker som man inte ens planerat att göra. Jag brukar alltid tänka att jag vill vara mer spontan men det händer ju nästan aldrig. Förutom med Sussie då!

Idag blir det mys med syster och kusin, känner inte direkt för att ge mig ut i Wheels and Wings kaoset. Bra planerat av Varberg med Wheels and Wings, varbergsloppet och makrillfestival på samma helg!

Fånga dagen

0 Läs mer >>
Sitter på järnvägsstationen och väntar på bussen till jobbet. Ja då kan man blogga tänker jag, vet inte om de finns något kul att skriva dock! Det konstiga vädret idag och igår förstör mitt huvud. Det är varmt utan någon sol och så kvavt att de knappt går att andas.

Idag och igår har vi i alla fall varit på hundutställning. Det gick inte heller så värst bra för hunden har något problem med tassen. Så idag var vi där utan hund. Som ni kanske märker har de inte varit den roligaste helgen men imorgon skall vädret ändras och jag skall umgås med Becca innan jobbet. Sen får jag vänta tills torsdag för att ha en ledig kväll, skall bli gott!

The right time

0 Läs mer >>
Då har man jobbat för första gången ensam i hemtjänsten. Det gick bra och jag gjorde de jag skulle. Egentligen var jag mest rädd för att inte hitta med mitt lokalsinne och allt! Men det gick faktiskt bra. Värre var de väl men tiden, jag är inte van vid sånt stressigt jobb och man har typ högst 10 min att diska, ge dem mat osv. Sen ta sig till nästa ställe på 5 min, galet! Haha men jobbet är tillfälligt så de skall nog gå bra. Nu blir de sängen och imorgon jobbar jag i alla fall med något jag kan. Dagis!

jobb