0 Läs mer >>
Idag är det fredag och helg, wiee! eller inte, eftersom jag inte direkt känner någon som är ledig på fredagar vet jag inte vad jag skall göra. Men men borde väl vara glad att jag är ledig, det blir lite av en slappisdag. Det enda jag har gjort är att ta en redig powerwalk, så nu är jag hungrig för lite lunch.

Imorgon är planen att umgås med Sanna och sen sova över hos henne, Sofia hänger nog med också. Planen är att åka till Torquay och se oss omkring. Låter riktigt bra i mina öron!

What dosen´t kill you...

0 Läs mer >>
Idag har vi varit på Playdate hemma hos Sofia vilket var riktigt trevligt. Charlie hade roligt på lekplatsen och tyckte det var spännande med andra barn. Det gick faktiskt bra och jag tror det blir fler playdates framöver. Det är kul att kunna göra något annorlunda om dagarna.

Playdate

0 Läs mer >>
En arbetsdag avklarad, borde inte klaga eftersom jag bara har tre dagar denna veckan. Ibland känns det bara lite svårt att hitta på något att göra för att jag bara har ett värdbarn och han är så liten. Men det gick bra i alla fall förutom att han inte sovit så mycket och dem resterande timmarna av dagen blev de mycket skrik. När bebisar skriker är låter det typ som att någon torterar dem. Hemskt!

Don´t worry about a t...

0 Läs mer >>
Idag hade jag alltså en Bank Holiday vilket betydde en extra ledig dag, så jag och Sofia bestämde oss för att utforska Devon. Valet stod mellan Torquay och Paignton, det blev till slut Paignton och jag hittade en broschyr som gav mig idéen att gå på Zoo. Det kändes som en bra grej en regning dag som denna, speciellt när vi dem senaste gångerna vandrat runt i Exeters butiker.
 
Tåget gick fint och det gick faktiskt finemang med att hitta till Zoo utan att ta bussen eller fråga allt för mycket. Vilket vi kände oss lite stolta över! Dem har så otroligt mycket olika djur på detta Zoo, allt ifrån getter, till ugglor, till tigrar, ormar, krokodiler, kängurer och apor. Ifrån olika världsdelar likaså vilket var lite komiskt. Men vi gick därifrån nöjda och trötta.
 
 
 

Zoo

0 Läs mer >>
Det har varit en väldigt bra dag idag, åkte in till Exeter vid 12 och träffade Sofia. Vi lyckades hitta vägen ifrån den andra stationen och gick runt i stan en del. Sedan bestämde vi oss för att fika på Costa, som typ är som Espresso House. Drack varsin iste och åt macka. Istet var dock lite för sött, nästa gång vill jag nog prova Starbucks.

Senare kom även Sanna in och när Sofia åkte hem eftersom bussarna inte gick särskilt bra vandrade vi runt en stund till. Vi bestämde oss för att äta middag på en av hennes favorit restauranger, Bill´s. Det var ett mycket fint inrett ställe och låg på en mindre gata. Jag åt räkor med ris i grön curry vilket var riktigt gott. Sen väntade vi på tåget vid centralen, stackars Sanna fick vänta typ en timma mer än jag.

25 augusti

0 Läs mer >>
Idag har inte varit min bästa dag om man kan säga det så, vädret var piss, har haft ont i magen, hade inget att göra eftersom alla jag känner hittills jobbar(och eftersom jag träffar dem imorgon), haft ont i halsen och huvudet och saknat min familj. Egentligen ville jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Men min värdpappa frågade om jag ville till Exeter när han skulle iväg åt det hållet. Så det var något att göra i alla fall, gick runt några timmar och köpte skoskavsplåster samt småsaker på Primark. Har min favorit affär i Urban Outfitters! Tyvärr är det inte billigare än hemma som vissa andra saker är. Men något skall man väl kunna köpa där.

När jag kom hem så skulle vi ut till en av pubarna och äta middag, med mitt humör kändes det inte bra men följde med. Hade inte heller ätit sen frukost så antog att det var dags för lite mat. Kunde faktiskt få i mig maten och då blev jag lite gladare. Nu är jag hemma och har precis skypat med min familj vilket gjort mig ännu gladare! Skall "passa barnen", fast Charlie sover och gästernas barn gör snart det med.

Familj är allt.

0 Läs mer >>
Nu är ännu en dag slut och jag har helg!

Idag har jag och lillen haft en bra dag tillsammans, vi lekte, gick promenad och åt. Som vanligt med andra ord men Charlie var på ett väldigt bra humör i alla fall. Tills hans middag, då blev det lite jobbigt för han slog undan min hand massa gånger. Middagen var därför slut ganska fort.
Imorgon vet jag inte vad planen är riktigt, Charlie skall till sin "Child minder" så jag är ledig. Men eftersom jag inte känner någon som är ledig vet jag inte vad jag hittar på. Det får morgonen bestämma. Har även fått reda på att jag är ledig på måndag pga. det är någon "Bank Holiday" vilket var en trevlig överraskning. Nu väntar därför långhelg och en kväll med familjen och gästerna.

Säg inte aldrig

0 Läs mer >>
Inatt fick jag i alla fall sovit, var otroligt trött igår och slocknade riktigt tidigt. Idag har jag även lillen sovit rätt mycket, han vaknade tydligen lite tidigt så han har även somnat tidigare nu ikväll. Familjen har gäster, ett par med 2 pojkar fast dem är lite äldre än Charlie. 3 och 5 tror jag.

En famn för mig

0 Läs mer >>
Nu har jag avklarat en vecka här och det känns bara bra, dem är väldigt snälla emot mig. Idag har jag dock varit otroligt sömnig och allt tack vare den största spindel jag sett som satt på min kudde. Fick nog en mindre hjärtattack och efter det blev det omöjligt att sova. Sov 2-3 timmar inatt, men men förhoppningsvis inga fler spindlar så att jag får sova inatt. Lillkillen och jag har nog båda varit lite grumpy idag men nu skall det nog bli bättre.

En bild på sötnosen i poolen!

21 augusti

0 Läs mer >>
 
Idag har det varit underbart väder ute så det gladde mig mycket, lillkillen var inte riktigt lika glad idag för han börjar få en till tand. Därför var han lte "grumpy" som man kan säga men när vi var utomhus var det helt okej. Tog honom och hunden på en liten promenad. Då satt han på min ryggi en liten väska, lite tungt var det allt och jag kände mig lite som en av dem i biggest loser när dem tar på sig den vikten dem förlorat mitt i säsongen.
 
Har även fått gjort en hel del saker idag, tvättat och hängt upp tvätten, lagat lunch till lillen, mig och min, värdmamma, diskat, dammsugat och städat lite allmänt bara.
 
 
 

The words we say

0 Läs mer >>
Eftersom jag inte hade något att göra tänkte jag att det skulle passa bra att gå ut och se sig omkring. Så jag tåg samma väg som man går till tågstationen. Först tänkte jag bara powerwalka men det kändes bra så jag joggade mestadels. Lite förvånad över mig själv men den senaste tidens Zumba i Sverige kanske har hjälpt min kondition. När jag sedan skulle vända hade till och med solen trätt fram och då var jag svettig. Det är då jag inser att vägen tillbaks är mestadels uppför. Vilket gjorde att vägen hem blev mest gång. Var i alla fall ute en bra stund och fick in en 5 km vilket känns bra.

Nu skall jag slappa och njuta av denna söndag med lite film och lite umgänge med familjen. Btw det här med LoveFilm är en riktigt bra uppfinning.
Röd som en tomat!

Pw/joggingtur

0 Läs mer >>
Sov lite extra på morgonen idag så jag vaknade ganska utvilad. Efter frukost blev det en snabb promenad med lill-killen, det började regna lite mycket. Så nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra, förhoppningsvis kan jag gå och se mig omkring här sen. Det är inte direkt en fin dag men något roligt skall man väl kunna hitta på.

19 Augusti