0 Läs mer >>
Min systerdotter var heelt underbart söt, vi hälsade på idag på morgonen och jag blev helt tårögd av att se henne. Det går nästan fortfarande inte att fatta, en liten människa som är min systers barn, otroligt! Jag är så stolt över min syster och hon är så duktig. Gabbi våran Ulricehamn kompis är här och imorgon skall vi hälsa på bebisen igen(notera, namnet är ännu inte bestämt).


Den lilla fossingen!<3


Mosters älskling!!<3

Det finaste någon kan...

0 Läs mer >>
Jag har blivit MOSTER!!!!!!!!!!!

Världens finaste syster har idag vid 6 tiden fött en liten flicka alltså min systerdotter. Hon hade haft det jobbigt men det var det värt. Jag är så otroligt glad kan jag bara säga, imorgon skall vi dit och hälsa på.
 Man kommer nog inte förstå förrän vi sett henne. Vad hon kommer till att heta vill jag inte säga förrän jag fått det bekräftat säkert. Men jag kan säga att jag svävar på moln just nu!!<3

MOSTER!!

0 Läs mer >>
Idag är det beräknat att mitt systerbarn skall födas men än så länge är det lugnt på den fronten, lite tråkigt för nu längtar man efter den lilla krabaten! För övrigt så jobbade jag inte idag, jag har lekt jättemycket med Tilda, gått promenad med henne, städat mitt rum och fastnat framför datorn som ni kanske förstår.
 Ikväll blir det idolmys och imorgon skall jag iväg tidigt för att göra högskoleprov, fy bubblan! Men det går nog bra tror jag.


Slänger in en bild på sötisen!

28 oktober

2 Läs mer >>


Jag kan babbla på om hur trött jag varit idag och om jobbet men det orkar jag inte. Istället kan jag säga att jag fått spenderat kvalitetstid med bästa vännen idag, vi satt en bra stund på Hannas säng och kollade igenom hela min bilddagbok. Typ alla bilder och alla bildtexter var helt katastrofala! Man kan inte redigt förstå hur liten man var eller hur längesen det var förrän man ser det.
 Vi mindes tillbaks till den "gamla goda tiden" och pratade mycket innan det var dags för Robinson och lite kvällsmys.  Ja jag har känt Hanna sen hon började sexan och sen dess har jag haft en underbar vän som jag är säker på håller många, många år.

Sen en tid tillbaka

0 Läs mer >>
Kan beskriva min dag såhär:

Trött, några minuter sen till jobbet pga trafik

Jobb, återigen trött och det kändes som morgon hela dagen pga mörkret

Garagelektion med körskolan, trött och förvirrad.

Inhandla mat till middag och imorgon för att slippa frysa i väntan på bussen, dröja ett bra tag inne på kvantum.

Hem till syster, ÄTA som jag inte gjort sen kvart i 12 och sedan duscha.

Nu, varva ner och snart sova.

Såhär såg det ut eftersom jag inte orkar beskriva bättre! För övrigt är ännu inte moster, men två dagar tills de är beräknat!!

26 september

1 Läs mer >>
Det är såna här dagar som gör mig lycklig, att bara vara med två av de bästa människorna jag känner! Att strosa runt tillsammans och ha det bra. Fick även med mig en skjorta ifrån Monki(skall lägga upp bild) och nu skall jag beställa hem min jacka. Den var hälften så billig på nätet som i affären, underbart!





Denna dagen kan bara beskrivas som perfekt!

When your happy like ...

1 Läs mer >>


Det har varit en lång men fin dag, jag är ganska så trött nu efter att ha jobbat och lekt med Tilda. Har försökt att jobba på en liten överraskning för Hanna med men det ville inte gå ihop sig, nåja jag har lite tid kvar i alla fall! Snart blir det sängen för imorgon står klockan på 8 och jag skall in till Varberg för att ta tåget til göteborg. Jag skall umgår med Elin och Hanna, ta bilder, strosa på stan och bara vara som vi är med varandra.

Is it me?

0 Läs mer >>
Igår såg vi en väldigt bra men creepy film hos syster!

The experiment

0 Läs mer >>
Inte för att jag festade hela kvällen i fredags men här har vi i alla fall några bilder.







We like to party all ...

0 Läs mer >>

Okej man kan säga att min helg har bestått lite av att sova och lite av att umgås med folk, haha i fredags gick vi hem 20 över 11. Jag kände inte för att dra till krogen för jag var så otroligt trött, igår var jag hos syster nästan hela dagen och vi såg film, spelade spel och åt god kina mat.
 Idag är det tänkt att jag skall se på innebandy så vid 4 tänkte jag övningsköra in till stan och sen skall jag väl hem igen vid 6. Imorgon blir det återigen jobb men jag kan se fram emot tisdag då jag får umgås med mina favisar!

It´s gonna be a good ...

0 Läs mer >>
Äntligen heelg!

Haha man säger det varje vecka men det är alltid lika skönt, idag har vi fixat med reklam och lite annat på jobbet vilket gjorde att man inte frös längre kan jag säga. Bar typ 5 kilos buntar i några timmar! På fredagar slutar vi lite tidigare med betald rast så då brukar vi fika, jättemysigt och gott.
 Nu sitter jag hemma hos syrran, vi har precis ätit en god middag och om exakt en timma skall vi infinna oss hos vår kompis som har fest. Kan ju inte säga att jag är den piggaste och känner på mig att antingen kommer jag vara övertrött och fnissig, eller somna.

Nåja ha en bra fredag!

All work and no play ...

0 Läs mer >>
Jobb, jobb och inte så mycket annat men nu är det dock bara fredagen kvar sen så har jag helg igen. Det är underbart hur snabbt tiden går, det känns som att det var en vecka sen jag hade helg och nu är den här igen. Fast dagarna känns ju sega när man går upp tidigt.
 Det hände något roligt idag på jobbet dock, jag satt där med mina gamla vanliga smycken som ser rätt tråkiga ut och så plötsligt häller jag ut en massa Kenza smycken. Jag visste ju att hon har designat för guldfynd men det var ändå en rolig överraskning eftersom jag gillar henne och hennes blogg. Så hade en bra stund att se på alla de fina ringarna, örhängena och halsbanden.
 Efter jobbet imorgon blir det hem till Kaisa och sen så blir det fest, får hoppas att jag inte somnar haha! Nej men det skall nog bli kul.


Hihi mitt bevis!

Hard work, work

0 Läs mer >>

Elin i sin fina frisyr!


Har idag fått spendera några kvalitetstimmar med den bästa Elin jag vet! Hon plockade upp mig på jobbet och så trotsade vi regnet för att gå på stan och kolla på jacka samt festhalsband till mig. Men även på smink och något att lägga sina presentkort på till Elin. Efter massa frysande och provande av jackor gav jag upp, hoppas på tredje gången gillt eftersom jag var i Götet med mamma i lördags och inte hitta något där heller.
 Men halsbandet fick jag hittat och Elin hjälpte mig att bestämma ett riktigt fint ett som jag kan ha till helgens festligheter! Sen hade jag även dubbellektion idag på körskolan vilket gick riktigt bra om jag får säga det själv, förutom när jag blev distraherad av min körlärares snack eller att jag skulle sätta på någon farthållar grej. Rätt mysko känsla att inte behöva gasa vill jag lova!
 Skall sova hos syster idag igen och kusinen kommer över, så de blir massa spel och tjat! Ha en bra tisdagskväll!


Mitt halsband!

Jag är nästan där

1 Läs mer >>


Heeelg!! Har jobbat hela veckan ifrån 7-4 i princip var dag och nu är jag så trött så det skall bli underbart med en myskväll framför Idol. Det är så otroligt kallt på jobbet tyvärr, samma som ute typ så höll nästan på att frysa ihjäl.. Idag åt jag dock god lunch, Tacos!
  Igår kväll var jag även hemma hos bäste Hanna, det var mysigt att få fira henne lite mer än bara att säga grattis över telefon. Vi bakade underbara muffins, pratade, spelade kort, jag delade med mig av bilder och någonstans i dem timmarna såg vi även Robinson. Tiden går fasansfullt fort när man har kul, önskar den kunde sakta ner lite!

Don´t want to be no o...

1 Läs mer >>


Är så otroligt glad och stolt över bästa vännen Hanna som tagit körkortet idag, det livade upp min lite tråkiga arbetsdag att få höra det. Så bra jobbat vännen, du är grymmast!
 För övrigt så har jag och Anna hållit på med reklam hela dagen men det gick faktiskt bra, vi har t.om planerat att mitt systerbarn och hennes brorsbarn antingen skall bli ihop eller bästa vänner. Dem skall båda födas nu i oktober och inte långt ifrån varandra. Hehe så dem har inget val nu helt enkelt!
  Ikväll sover jag hos syster, skall försöka se ett 90210 avsnitt innan sängen och jobbet imorgon.

12 oktober

0 Läs mer >>


Min söndag var inte så mycket värt att skriva om men nu är jag här, har jobbat hela dagen och fått stämpla lite vilket fått tiden att gå ganska fort faktiskt! Kallt var det dock på jobbet och jag har haft ont i ryggen efter att vi bar ved hemma igår.
  Imorgon är det lite mera jobb, två körlektioner och besök av släkten som skall se Tilda. Det kommer bli otroligt mysigt, skall snart lägga mig för nu är ögonlocken tunga.

10 oktober