0 Läs mer >>


Har verkligen inte mycket att skriva om just nu, ni får förlåta mig! Mitt liv är som det är och inget verkar gå enligt min vilja. Jag klarar inte riktigt allt som jag vill. Nu har jag slutat skolan, det är måndag och det betyder dans! Dans är i alla fall något positivt, sen får jag även träffa Hanna!

XOXO

No inspiration

1 Läs mer >>

"Ett tomt vakum"

 Ja ni kanske förstår att jag inte direkt är på topp idag, allt känns lite tomt och konstigt. Min mattelärare är inte precis världens bästa och han klankar typ ner på en när man inte fattar. Jag har dock skaffat mig en ny liten lärare, Hanna du har hjälpt mig jättemycket! Och om jag klarar detta är du den första jag ringer!
  Imorgon har jag prov, nationella och redovisning allt i ett. Känns ju kul! Men sen skall jag i alla fall få bada på Asia spa med mamma och syster, förhoppningsvis blir det bättre då!

XOXO

Stuff and noncence

0 Läs mer >>

"I know that you will always support me"

   Nu är det söndag och skolan väntar runt hörnet men det känns faktiskt rätt bra den här gången. Kanske för att jag spenderade hela min lördag med att sova, haha! Mamma väckte mig idag med ideén att vi skulle åka till kungsmässan och shoppa loss! Det var verkligen sjukt mysigt och jg fick massa fina grejer! Älskar min mamma.

XOXO

Don´t stop belivin

0 Läs mer >>

"Kämpar du emot ett mål så kommer du att nå det till slut"

Nu är UF mässan i Halmstad avklarad! Dagen började med att jag steg upp kl 5 på morgonen, drack kaffe och åkte till skolan. När vi lastat in alla våra saker så bar det av till Halmstads Arena, vi satte upp våran monter och den blev riktigt bra(se bilden ovan). Sedan var det en hel massa prat och även lite sång ifrån Idols Mariette, mycket kul!
  Mässan satte igång vid 12 och det var jättemycket folk, sjukt trångt i gångarna! För er som inte vet heter mitt företag Stay Well UF och vi säljer handsprit. Det var jättemånga duktiga UF-företag och roliga grejer på mässan, vi fick öven se Paolo Roberto!:)
  När jag kom hem såg jag mitt missade Vampire Diaries sen somnade jag, en mycket lång dag var det vill jag lova!

XOXO

UF

0 Läs mer >>

"Never let the fear of striking out keep you from playing the game"

  Önskar så att jag kunde tro på det ordspråket just nu, var är min inspiration när jag behöver den som mest? Helt otroligt att inget går rätt i mitt liv just nu. För att inte låta allt för deprimerad så kan jag säga att vi fixat alla våra grejer till Uf Mässan nu i alla fall och det känns skönt!

XOXO

I was aming for the s...

0 Läs mer >>

Man älskar ju våra lektioner i Spa2a!<3
 Dagen har varit både bra och dålig idag, det jag gillar mest är massagen och ett incredible halsband som jag hittade på Sisters. Men samtidigt är jag livrädd för att jag blivit sjuk och det hinner jag verkligen inte! Alla i klassen mådde dåligt idag. Sen så är det trist att alla är så stressade och speciellt jag själv.


 ps:Grattis!

XOXO

Keep holding on

0 Läs mer >>
Ungefär såhär glad var jag efter helgen! Efter mitt mys med tjejerna var det lördag och tennis träning som gällde. Efter det tog jag mig till lilla tvauuger(tvååker) för att träffa bästa Becca!:D Vi pratade hela kvällen typ men det var inte allt ser ni! Det bjöds även på mycket skratt, film, melodifestivalen och god mat. Anna Bergendahl skull inte ha vunnit! Eric Saade var bäst;).
  Det är nu måndag och ni vecka, jag har tyvärr prov eller inlämmning varje dag så egentligen borde jag ha näsan i bockerna vilket jag är på väg att göra!;P

XOXO

Don't be afraid to le...

0 Läs mer >>

Lovisa

Elin

Hanna

     "Livet är ingenting utan vänskap."

Gårdagen spenderades med de allra bästa! Hela truppen var samlad och det var jättekul. Först kom jag och pratade av mig med Lovisa för det var längesen jag såg henne, sen åt vi mat och så anslöt sig Elin, då pratade vi också av oss haha! För det var lika längesen jag träffade henne. Och sist kom Hanna och då såg vi film och pratade av oss ännu mer;)

XOXO

I´ll stand by you

0 Läs mer >>


                                                   OMG DEN ÄR HÄR!!!!!:D:D:D:D

XOXO

Eclipse

0 Läs mer >>

                    "Förälskelse gör den kloke dum"


Grått, mulet och snön är på väg tillbak kan det bli värre! Usch nej nu skall jag inte bara klaga för denna dag har ju ändå varit lite bra. Jag kom till skolan tidigt och jobbade matte som gick bra, sen var det engelska där jag blev lite smått förvirrad för man säger verkligen inte Faintid utan Fainted. Efter lunch fick jag ha mitt fruktade spanska prov som gick bra förutom att jag sumpade egna texten som vanligt!;p

 Nu kollar jag på Glee som är asbra och det väger faktiskt upp denna sunkiga dagen!


XOXO

Lean on me

0 Läs mer >>


Jag vill ha sommar igen, jag vill ha bad i Sallebacka, cykelturer, besök i båstad och grillad mat! Jag saknar det så himla mycket just nu och solen som är här lurar mig att tro att all snö slask skall försvinna.

Summer

0 Läs mer >>Hej!
 Nu var det längesen man skrev och det är dåligt av mig måste jag säga, men de senaste dagarna har bestått utav mycket plugg och skratt. Det känns som att våra lärare bara har gått ihop och bestämt sig för att ta allt plugg på en gång. Idag hade vi ergonomi hela dagen och när jag kom hem hade jag sån huvudvärk att jag tog mig ett gott varmt bad och sedan pluggade!
  Nu kollar jag lite tv och slappnar av, Dating in the dark är mycket roligt!

XOXO

Ett skratt förlänger ...