0 Läs mer >>
Hej!
 
Denna dagen har bara varit mys känns det som, det började med att vi såg film i skolan(Tristan och Isolde, asbra!) och fatta att detta var det enda vi gjorde:P Sedan gick jag på stan och uträttade lite ärenden, däribland köpa ett par nya jeans(som mamma snällt nog betala). 
 
  När jag kom hem så gav jag min mor massage packade mina grejer och åkte vidare till min kusin Rebecca(jag vet, finns många jag känner som heter detta). Vi har hittills pratat, skrattat massa, kollat film, gjort mat och haft allmänt mys! Nu så är det Let´s dance på full gång och det blir skoj att se tycker jag:)

Hoppas ni har det lika bra som jag!:D

XOXO

Sova hos Kussen!

0 Läs mer >>
Hej!
 Sorry att jag inte bloggade igår men slocknade så fort jag kom hem, haha så trött och jag kan meddela att Ps- Musikalen var jättebra! Så himla skoj och mysigt det är att se sådana grejer, jag gillar att se andra saker en bara bio och film.

 Idag så hade jag sovmorgon och jag började skolan kl 10:) Otroligt skönt vill jag lova, sedan hade vi ett aerobic pass som var jätteskoj men ganska svårt(var 13 år när jag gjorde aerobic sist). Efter gympan så fick vi lyssna på en kvinna som jobbar på kvinnojouren samt se en film och prata. Det är hemskt att se och höra hur vissa kvinnor faktiskt blir behandlade.

 Och nu har jag pluggat matte b, blä! men det gick iaf:) Hahah skall ta och slappa lite nu faktiskt.


I brist på bild blir det mode! Så snyggt;)

XOXO

 

Over the rainbow

0 Läs mer >>
Hej!
 Nu kanske ni undrar varför jag skriver make over och det är nämligen mitt blivande rum som skall få sig en make over! Eftersom mamma och jag bara är två finns det många rum och jag skall få vardagsrummet som är dubbelt så stort tyyp;) Så himla gött!

Därför har vi idag köpt tapeter som vi skall ha till en fondvägg, sedan måste jag ha draperier eftersom fönstrena är rätt öppna:P Och jag vill kunna sova. Det känns så roligt med lite förändring faktiskt för idag när vi körde hem kom jag och mamma fram till att när jag blir 18 har vi bott i Väröbacka hälften av mitt liv, alltså 9 år. Då kan det vara dags att få en rumsförändring!

  Dagens kommentar av mamma: "Jag är inte döv bara för att jag inte hör"


Föll för denna tapetern direkt, och nu är den min!<3

XOXO 

Make over;)

1 Läs mer >>
Hejsan!
 
Veckan börjar otroligt hektiskt vill jag lova! När jag vaknade så upptäckte vi att moppen var dålig plus att det är allt för halt för att jag skulle vilja köra i detta vädret. Så jag fick vänta på min kära syster som absolut behövde en sovmorgon, jag kom alltså inte till skolan förrän halv ett då min andra lektion började. Då var vi ju också otroligt mogna, haha duktigt Spa2.
 
 När vi äntligen slutade tog jag mig en titt i biblioteket för att hitta en spanskabok, istället råkade jag överhöra ett mycket underhållande samtal! haha;) Sedan gick jag till ps mötte Hanna och så följde hon med till mormor där vi käka och skoja runt rätt mycket;P

 Dansen var nästa grej på schemat och det gick ju bra, hade bara ont i fotsulora eller vad man kallade det för att jag inte har dansat på länge. Vi får ju dock vänta i en och en halvtimme på bussen och då sa det pang! Vi har ju vår egna speciella humor jag och Hanna, det kan man verkligen se i våra små klipp och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Fick ont i magen, haha!





Hanna o jag:D

XOXO

Hanna förgyllde min d...

0 Läs mer >>
Hej!
 Gårdagen var i topp tio klass! Det började med att jag tyvärr fick vänta några timmar tills Becca kom med bussen och sen fick jag gå för att möta henne eftersom ingen e hemma;P Det var rätt så kallt och väldigt mörkt att gå själv men när vi tillslut möttes på mitten var allt bra och mysigt!

 Vi var båda otroligt hungriga så vi satte igång med matlagningen direkt, det blev klyftpotatis och biff med bearneisesås=) Mycket mummsigt vill jag lova:)

 Sedan så skulle vi vänta på att se Fantastic 4 the rise of the silver surfer och då bestämde vi oss för att spela lite Lips och såklart kickade hon mitt ass den lilla operasångerskan. Efter filmen var klar så vågade vi oss på att se Paranormal activity och sen kan jag säga att det blev svårt att somna, den filmen är verkligen en av de läskigaste jag har sett:O


Så här såg det ut efter vi lagat middag;P


Haha svårt att få ett kort på den lilla galenpannan:)


IHH:O

XOXO

Godmorgon världen säg...

0 Läs mer >>
Hej!

 Gissa vem som är glad och snart skall träffa en av sina bästa vänner!? Jo jaag!!!:D Världens bästa Rebecca Antonsson är snart här och då blir det mys till tusen=) Jag har saknat henne mycket, vi har alltid så roligt tillsammans. Och våra planer för idag blir väl att tjata, laga mat och mysa:)

 
Kokkobäng my darling!;)

Happy!

2 Läs mer >>
Hej!
Idag slutade jag ungefär halv 1 och vi bara älskar det! Vet ni vad som mer är bra? Det är helg!!!:D Planerna för idag står inte riktigt klara, om jag kan lösa allt så blir det feest;) Och då är det jag och Amanda som är djs! Nu är jag hemma hos min lovely sister och vi skall la mysa ett tag!<3

Imorgon kommer världens bästa Becca till mig och vi kommer vara ensamma hemma;) Nu skall vi bara hitta på något att göra, så har ni förslag på vad man kan göra i Väröbacka skriv på!


Me and my sister!<3

Friday i´m in love!

0 Läs mer >>
Hej!
 Idag är det torsdag och snart helg! Så himla skönt och ännu bättre är det att jag nästan är helt frisk nu!:D Jag bara älskar det. Nu har jag precis käkat massa vindruvor som vi handlade innan, sen skall jag orata med världens bästa Becca!:) Förhoppningsvis ringer hon mig snart.

 Måste bara berätta om dagens samtal, det är ett samtal mellan mig och mamma:

Jag-Åh vad är det där?!

Mamma-En cykel

Jag-Jaha jag trodde att det var en kanin med reflexer, men sen kom jag på att kaniner inte har reflex!

Hahah snacka om morgontrött;P



I brist på bild får ni denna på mig och Lovisa(ps hade den gamla tröjan på mig idag:P)

You and i both:)

1 Läs mer >>
This day!

Denna dagen var bra och jag dog inte tro det eller ej! Fast än jag sprang för att snyta mig ett par gånger och fick ta halstabletter som om de var godis;P Dagen var faktiskt riktigt rolig, det började med Matte där jag faktiskt otroligt nog förstod vad vi höll på med;) 
 
 Sedan hade vi Engelska och det gick bra, har inga större problem där som tur är. Sedan hade vi spanska med våran lilla grupp på fem pers! Haha vi har faktiskt roligt tillsammans och det är nästan bättre att vara en helklass tycker jag. Idag fick vi lyssna på band, prata och jobba i vårt häfte. Första timmen går ju sådär eftersom läraren är inne hos steg tre så blir det lätt att vi tappar fokus, men sedan kom vi igång och jag måste säga att jag och Amanda var duktiga!

 Imorgon har vi gympa och tyvärr missar jag det, blir bara värre med förkylningen. Vilket är synd för jag tycker verkligen om våra idrottslektioner. Förresten glömde jag en viktig detalj i förra inlägget för ja, jag sparar och det var inte jag som betalade för kläderna, det var min kära mor!:D 

 

Dagens outfit Jeans, Uggs, linne och oversizetröja:)


Närbild;P Dagens frisyr lite lockigt pga testat min nya locktång men inte gjort så noggrant:P

School´s out for..

0 Läs mer >>

Hejsan!
 
Idag var jag hemma igen, mest för att vi bara har massage och det kan jag ändå inte göra när näsan rinner som den gör. Nu börjar man minsann sakna skolan lite;P Det e så tråkigt att bara ligga hemma men det hände faktiskt lite roligt idag.
  
  (Jag är verkligen ingen skolkare det får ni inte tro, jag hade ändå inte kunnat göra något i skolan), och eftersom jag mådde bättre bestämde jag mig för att hänga med mamma & Mario till Gekås där jag hittade lite kläder, så himla bra alltså! Känner verkligen att jag behöver råda bot på mitt klädbehov och det finns inget bättre sätt än billiga kläder;)

  Hon hade även köpt Delicato bullar mummsfilibabba!:D:D Det är verkligen något utav det godaste som finns!. Nu skall jag förbereda mig för min lilla återkomst, nu har jag min nässpray och mina näsdukar så nu skall jag klara mig:)







Sjukt fina stenar jag hittade:) men brukar det inte vara tro, hopp och kärlek??

XOXO

Trust,Hope and Peace....

0 Läs mer >>
Hejsan!
 Eftersom jag fortfarande är sjuk är jag hemma idag också, alltså hjälp denna förkylningen ger inte upp! Mina näsborrar är helt igentäppta och det låter helt cp när jag andas. Jag är nu beroende av mina näsdukar, min nässpray samt mina halstabletter.
 
 Annat jag är beroende av är musik just nu, har spotify på och har precis skapat en ny chill lista med massa feelgoodlåtar! Alltså var skulle man vara utan musik? Det är verkligen en bra upfinning:) Min bästa feelgood låt för dagen måste nog vara -Release me: Agnes Carlsson.


Jag & Syster!<3

XOXOXO

Addicted

1 Läs mer >>
Hej!
 Övertexten har egentligen inte så mycket med detta att göra men jag kände att den var lite klitschig. Nu när jag sparar till vår resa till Barcelona så är det otroligt viktigt att jag inte köper lika mycket kläder som jag brukar, vilket då är det svåraste jag gjort typ eftersom kläder är min svåra passion!
 
 Men jag har då istlället börjat försöka nöja mig med att bara kolla på dom och tänka att man hade dom;P Fy varför kunde man inte få mycket mer i studiebidrag! Det hade vart mycket enklare.
  
  Även fast jag har varit sjuk har denna helgen varit den bästa på länge mest tack vare Elin & Hanna, vi har alltid roligt och vi har våra stunder:D Sedan tack vare att det händer bra saker för mig och alla runt mig och det gör mig riktigt glad.


Så himla rätt matchat!


Gillar jackan nått så otroligt!

XOXO

Clothes over bro´s

1 Läs mer >>

Hej igen!
 
Nu tänkte jag att jag skulle säga dagens lista, såna sånger som verkligen fastnar:)

 - The cure: Friday i´m in love
 - Mariah Carey: I want to know what love is
 - Ane Brun: True Coulor
 - Erik Hassle: Hurtful
 - Jason Mraz: Bella Luna
 - Green Day: 21 guns

XOXO

Dagens Lista=)

1 Läs mer >>
Hej!
 Har kommit hem efter en underbar dag med de bästa! Den var fylld av skratt, Lovisas present och massa snack:D Det är så otroligt sjukt hur mycket vi har växt, man tänker på det nu för i har ju ändå känt varandra 6 år ungefär och ja vi har kommit långt allihop. Jag tror och hoppas vi är vänner för livet!<333

 Här kommer några bilder:)





XOXO

Love us!<3

2 Läs mer >>
Hejsan!
 Nu är det Lördag och helgen är i full gång! tyvärr är jag sjuk, jätteskoj jag vet men febern har gett med sig efter min vilja och jag har druckit te samt knapprat halstabletter på full speed! Jag ger mig minsann inte, och vad som faktiskt är roligt idag är att jag skall träffa Elin & Hanna:)

 Dock fattas det en fjärde person, nämligen Lovisa men det är ändå inte så dumt för vi skall fixa hennes present som kommer bli jättebra. Sedan skall vi säkert prata massa, vi har kännt varandra länge nu men vi träffas inte så ofta för att alla går olika linjer på gymnasiet(förutom Hanna och Lovisa de fuskisarna;)

Slänger in en bild på oss!


Snyggingar? Ohja;)

XOXO

E & H!

0 Läs mer >>
Hej!
 Denna dagen går trögt och är bara allmänt jobbig, jag hatar att vara sjuk! När jag kom hem igår hade jag dubbelt så ont i halsen som på morgonen och inatt vaknade jag av att jag hade feber.. Så min dag kommer mest att bestå utav te och termometrar.
  
 Jag känner att nu måste jag härda ut och bli frisk idag för imorgon skall jag nämligen träffa Hanna och Elin, de vil jag verkligen inte missa!!

Så nu blir det massa sånt här:



XOXO

Sjuk:(