0 Läs mer >>


Sverige vann!! Kan knappt fatta de, Loréen är bäst!!

Loréen Euphoria

0 Läs mer >>


Idag åkte vi tidigt för utställning i Nygård i Göterborg, det har varit en solig dag och jag har till och med fått lite sol. Det var även en Dog De Bordeaux träff efteråt så därför var vi väl 10 hundar i samma ras fast olika åldrar då. Tildas två syskon var också där som vanligt och även hennes uppfödare med hennes halvsyskon då. Hon blev 2:a bäst i rasen.

Sen gick vi hem till en av de andra hundägarna och alla hundarna fick leka, vi gick ner och tittade på de allra bästa som skulle till en stor final sedan gick vi tillbaks. Vi grillade även och umgicks vilket var riktigt mysigt. Det enda dåliga är väl att fortfarande är förkyld, att jag brände mig på brännässlor när jag hämta Tilda och sen sprang Tilda in i mitt ben så jag är typ halt nu. Hon blev nog glad för att vi kom tillbaks efter finalen men en 40 kg hund är mycket de!

Snart är det mellomys för hela slanten!

Eyes open

0 Läs mer >>


Eftersom jag inte bloggat på ett tag får det bli en liten genomgång av min vecka. Nu när Kaisa och Vladde kommit hem med Nikki också så ville jag självklart träffa henne och pussa på henne. Synd bara att hon fått Kaisas förkylning ifrån NY som jag nu har fått men jaja så är det ibland.

Sen träffade jag min gamla klasskompis Linnéa på pressbrån och vi bestämde faktiskt att vi skulle träffas och umgås. Vi hade en bra dag i det fin fina vädret, en stund på stan och sedan årets första jordgubbar på barnens badstrand. Och just det! Vi gick förbi socitén och upptäckte massa balklätt folk, konstigt tänkte vi eftersom där inte var så många och tittade på plus att det var en onsdag. Så jag smsade Anna och Robin som jag visste skall gå balen, det visade sig sedan att det var Marks kommun vid socitén.

Here comes the sun

0 Läs mer >>
Hittade en jättefin väska på Gina Tricot här om dagen för halva priset, passar bra till jobbet osv, en lagom storlek också. Köpte den cognac färgad till kostnaden av 149 kr!


Väska

0 Läs mer >>


Se den!

The vow

0 Läs mer >>


Idag åkte jag och mammsen till Borås för en utställning med hunden. Vädret var inte det bästa och det tog en himla lång tid innan mamma ens fick ställa men det gick bra och hon fick fina rosetter. Det finns inte så många dog de bordeaux som tävlar så hon var ensam men hon fick bra kritik och det är bra övning för de stora tävlingarna.

När vi kom hem fick jag ätit lite god kinamat och sedan satte jag mig ute med en bok. Skönt att det inte regnade hemma som det gjorde i Borås. Nu är det dags för lite Lördagsmys.

12 maj

0 Läs mer >>

En bild på min saknade sötnos!

Nu saknar jag som sagt min lilla systerdotter, från att träffa henne typ varannan dag till 2 veckor så känns det ganska jobbigt. Fy hur skall jag klara ett halvår utan världens sötaste unge?? Hehe det är nog jag som kommer lida mest då. Nu när hon varit borta såhär börjar man nästan undra om hon kan gå eller nått, haha bebisar växer så fort.

Nu har jag jobbat varje dag denna veckan (skall jobba imorgon också) så det är bra. Har jobbat på två olika ställen både idag och igår, det är heelt galet stressigt utan rast! Men det blev bra, det var snälla barn. Så nu har jag 4 timmar imorgon sedan är det helg!

10 maj

0 Läs mer >>


Så här ser ett av nagellacken jag köpte idag ut, passar fint till sommarn! Det andra var guldigt och glittrigt.

Mellow yelow

0 Läs mer >>
Min lördag började med en skön sovmorgon, sen hämtade Anna upp mig och vi åkte emot kungsbacka. Det var så längesen jag såg henne! I kungsmässan spatserade vi runt i affären och jag fick handlat upp mina bonuskort på H&M och Gina tricot, betalade typ bara 60 kr för kläderna. Jag köpte en jeansjacka, 2 linnen, en bh och en t-shirt. Sen köpte jag även nagellack på Kicks.

Till lunch var vi båda sugna på subway som vi pratat om innan, när vi fått fastslagit att det finns i Kungsbacka åkte vi emot innerstaden och tro det eller ej vi hittade det utan problem! Maten var riktigt god och väldigt mätta blev det ännu en tur till Kungsmässan innan en tur till Freeport. Sedan åkte vi hem till mig.

Efter Anna åkt hem och efter middagen kände jag mig så sugen på att fota att jag åkte till stranden och tog några kort i blåsvädret. Nu blir det mys innan kvällen är slut!


Follow through

0 Läs mer >>

Egentligen har inte bilden så mycket med min dag att göra men tycker om alla fina vårblommor som jag såg på väg hem ifrån jobbet. Jag jobbade ifrån 9-17:30 och sen promenerade jag hela vägen hem ifrån Stråvalla, nu är jag klar för idag och jag kommer somna gott. På rasten han jag träffa Elin ett litet tag vilket var mysigt för nu skall hon iväg och vi ses i nästa vecka kanske.

Så ha en trevlig kväll, för det tänker jag!

3 maj

0 Läs mer >>

En liten glimt av mina nya converse och mina inte så bruna ben.

Denna onsdagen har varit kalas, jag började jobba halv 1 och har då suttit i solen typ hela dagen. Haha, har man ett bra jobb eller inte? När jag kom hem blev det middag med mamma det är bara hon och jag hemma, så himla skönt. Det är vad jag är van vid sen förut!

Jag skulle ta en liten promenad med tilda som istället blev en timmas lång promenad i det underbara vädret. Att jag kan gå barbent 7 på kvällen är svårt att förstå! Det enda som var jobbigt var väl att några tjurar(tror jag) typ förföljde mig och hunden. Då gick jag allt lite snabbare!

Have a little faith

0 Läs mer >>


Har haft en riktigt fin dag!

Trots att jag knappt sov något igår för att jag var livrädd när vi tälta så har det varit en bra dag, jag har mest chillat i det fina vädret och sedan grillat med familjen. Sen blev det dags för bio med Elin, jag körde till Kungsbacka haha fast mycket med Elins hjälp. Vi hämtade biljetterna och handlade in lite godsaker, det har ju varit sånt otroligt väder idag så innan bion började satte vi ute i solen med våra glassar ett tag.

Filmen var underbar och jag älskar verkligen Nicholas sparks filmer, sen var Zac Efron ett plus med. Han har nog inte sett bättre ut än i denna filmen!

The lucky one