0 Läs mer >>

<3

Converse

1 Läs mer >>


Som jag sa innan till mamma så känns det ibland som om det var igår vi stod där och tog kort med våra rosor och slutade 9:an. Ibland känns det också som det var miljoner åt sedan, vi har kommit otroligt långt allihopa men jag måste erkänna att jag saknar vår klass och att gå på samma lektioner som dessa 3 varje dag.

Skoldagen idag var rätt kort, så jag, Anna och Ingrid bestämde oss för att käka på stan ur mysigt var det! Sen fick jag även med mig ett par låga converse hem, något jag velat ha länge. Jag hittade också några skor som kan passa till studenten men skall tänka lite.

It feels like yesterd...

1 Läs mer >>
Helgen är nu över men jag är lika glad!

Spenderade en heldag med bästa Hanna och den bestod utav massa skratt, snack, bus, Lips och vi lärde oss även att vi inte är smartare än 5:e klassare. Men men har ni en kompis som får er att må bra och skratta håll fast vid den personen. Igår var jag Kaisa och tog igen lite av OTH, ser fram emot mer av säsong 8. Jag fick dock gå till bussen och det var både kallt och stressande, det är något med mörkret och en tyst gata. Inte kul!

Idag har jag inte lektioner så jag har kunnat plugga, plugga och plugga! Men nu är jag nästan klar med både alternativ medicin, vårdpedagogik och mitt p100. Skall bli skönt!

Ingen kan allt men al...

0 Läs mer >>
Har hittat en kandidat till att vara student klänning;)


Så ser den ut!

Studentklänning

0 Läs mer >>
Nu är min praktik oficiellt över!

Det är dags att dra tillbaks till skolan igen efter 5 veckor, vet inte riktigt vad man skall tycka men de skall bli kul att träffa alla och se hur de haft de. På min praktik idag fick jag dock baka våfflor, mums! Sen slutade jag även tidigt vilket gav mig chansen att lämna lite jobbansökningar och gå på stan. Självklart när jag är på H&M kan jag inte motstå att köpa något jag sett i katalogen. Men med bonuspengar blev jag bara 149 kr fattigare och ett par shorts med hög midja rikare!

Planerna för denna helgen är att ha filmmys hos syster idag och umgås med bästa hannipanni, hulle lindholm imorgon! Då skall vi hitta på lite bus och fixa lite viktiga saker men bl a se filmen I am number 4.


Dessa blev det!

Livet är mig kärt

0 Läs mer >>
Mitt internet är tillbaks efter 2 månader!

Mer saker som är nytt är att jag närmar mig studenten mer och mer, skrämmande på ett sätt och underbart på ett annat. Jag har nu praktik men bara 2 dagar till och dagis förkylningen är inte över än, men men man får ta det som det kommer. Jag har snackat med Telia typ hundra gånger känns det som och alla har sagt olika saker men jag bockar och bugar till dem som faktiskt hjälpt till!

Jag har mycket att göra tills påsklovet och har lite panik men sen när det är över så har jag mycket att se fram emot. På påsklovet så är Elin hemma och antagligen träffas vi då, de hoppas jag! Sen skall jag också till pappa vilket alltid är kul.Vad kan man säga mer ...

0 Läs mer >>
Skräckfilmsfantast som jag är tänkte jag tipsa om en riktig rysare!

Paranormal activity 2

0 Läs mer >>
Nu kan jag blogga!

Är nämligen hemma hos min syster och som vanligt passar jag på, dom säger att internet skulle vara på hemma men än så länge funkar de icke. Skam den som ger sig! Nu så har jag avverkat den första praktikveckan på dagis, eller ja nästan hela.. Lyckades dra på mig en förkylning typ andra dagen så idag var jag hemma och tänkte ta fredag, lördag, söndag för att vila upp mig. Ungarna är så underbart söta och har till och med fått höra massa sött.

I andan av att vila men inte isolera mig helt ifrån alla så skall jag film mysa med syster hennes pojkvän och min kusin. Att vara sjuk gör en ofta väldigt osocial, har inte ens hållt räkning på hur många gånger jag nyst eller fått hostattacker, undrar hur mycket det finns i en egentligen?
 Nu skall jag ta och gosa lite med syrrans katt, ha det gott!! Ps: skall försöka lägga in en bild på balklänningen(btw en sak mindre att oroa sig för inför studenten!)

Jag vet vad som måste...