0 Läs mer >>
Bild ifrån vårfesten som blev mycket lyckad!Tagga Grekland om 2 dagar!

22 maj

0 Läs mer >>
Ikväll blir det vårfest för hela slanten!

Men först måste jag till Davids för min mobil, sen till expert för min kamera, sen till håsten för att hämta min klänning. Snacka om att stressen är på, så nu skall jag skicka in p100 och så får min lärare faktiskt vara nöjd, sen skall jag fixa i ordning mig.

Ha en bra fredag!

The party is in my...

0 Läs mer >>
Nu är jag närvarande igen!

Senaste veckan har bara varit stressig med en massa förkylning så ni har inte direkt missat mycket. Nu är det härmed 5 dagar kvar tills jag skall på resa igen, den här gången med klassen. Det kommer bära av till Grekland vilket låter helt underbart. Förutom det så har jag en dator med en spricka, en mobil som lever sitt liv och klickar alla som ringer och en kamera som inte vill funka trots nya batteri! Lägg till en jobbig förkylning till det så förstår ni hur allt ser ut för mig just nu.

Jag har äntligen fått fatt i ett par korsörhängen som jag beställde ifrån cocoo, tänkte att det passar bra imorgon till vårfesten. (Vårfesten är något alla Drottningblanka 3 år har tillsammans).


Örhänget

Älskar dom!


BILDBOMB IFRÅN TURKIET!
Världens bästa Kemer Resort!

Morgongympa, inga snygga kort här inte!

Avslutar med en bild på min söta kusse i poolen!

Glömmer aldrig Kemer!


Låt det va som i e...

0 Läs mer >>
Nu är jag hemma igen!

Jag är otroligt trött så kommer fatta mig kort, min resa var otroligt lyckad och underbar. Hade det så himla bra och kanske inte så konstigt när det var ett femstjärnigt hotell, de hade man rejält kunnat vänja sig vid. Nu skall jag vila och försöka vänja mig vid mitt vanliga liv igen!


Underbara Kemer Resort (fem stjärnor)

Here i am

0 Läs mer >>

Nu åker jag iväg till Turkiet så kommer inte blogga tror jag i alla fall, vi ses om en vecka!

Hejdå!

0 Läs mer >>

                                                          Imorgon åker jag!


Nedräkningen är avklarad och imorgon sticker jag mot varmare grader, nämligen Turkiet! Passar perfekt eftersom det tydligen blivit vinter här hemma igen, hagel och regn idag!! Packningen är igång och jag har städat mitt rum, kanske inte så fint vikt än men känner att jag har gått om tid på mig. Fast det är klart om både Anna, Hanna och mamma skall ligga i väskan för att hänga med blir de lite svårt..
  Jag sitter här mätt och belåten efter middagen och försöker drömma att jag redan är framme, men planet går rätt sent imorgon så hinner nog blogga igen. Om inte annat ha ett bra liv här hemma!


Inte så värst praktiskt packat i alla fall!

3 maj

0 Läs mer >>
3 DAGAR KVAR TILL TURKIET!

låt mig höra kärle...