1 månad

Den 13 Augusti kom jag hit till England och nu är det den 13 september Det betyder att det gått en hel månad redan, tänkte därför att jag kunde försöka förklara lite hur det känns.Varning för ett överseriöst inlägg!

Att vara Au Pair är verkligen lite av allt och jag tycker att man borde fundera på det rejält innan man bestämmer sig. För å ena sidan så kommer du till ett helt nytt ställe och skall bo med människor du knappt känner. Det är ingen enkel grej kan jag säga. Man vill inte vara i vägen samtidigt som man vill göra sitt bästa för att hjälpa till. Det är inte ens egna familj utan ens arbetsgivare men samtidigt är man och vill vara en i familjen för man bor där ett bra tag.
Men man får en jättefin upplevelse och familj(förhoppningsvis), man får chansen att uppleva nya maträtter och saker. Man träffar fina vänner, både Au Pairer och engelska personer om man har tur. Man växer och lär sig att vara ifrån sitt normala liv och sin egna familj. Självkänslan blir större!

Med tanke på bilden så hade jag en jättefin dag i det vackra vädret med Sofia och lilla Bella. Vi var i Exeter och myste runt!

Kommentarer:

1 Sofia Pira:

skriven

Bra skrivet! Är så glad att jag har dig! :)

Svar: Och jag dig!<3
felicia karlsson

Kommentera här: