Fånga dagen

Igår var min första lediga dag/eftermiddag på ett tag så då hade jag planerat att träffa Susanne eller Sussie eftersom hon också skall till England som Au Pair och eftersom vi inte sets på ett tag. Till min förvåning var det fint väder igår och självklart hade jag allt för varma kläder men men. Vi gick i alla fall runt i några affärer och jag hittade en jättemysig stickad tröja på Gina Tricot. Stickat på sommarn ja? Det kanske är lite konstigt men man får passa på ibland.

När vi traskat runt ett tag fick vi syn på ett ställe där man får provköra nya volvos. Så eftersom Sussie är en spontan människa och jag kan vara det med andra gick vi och fråga om man fick köra. Dem gav oss nyckel och eftersom bara jag hade körkort fick jag köra. Värsta moderna bilen till ett värde av 336000 kr. Vi var dock borta lite för länge så dem fick nog lite panik men dem sa aldrig någon tid. Så dem fick lite skylla sig själva att dem gav oss bilen.

Jag hade i alla fall en galet bra dag med massa skratt och det är vad jag kallar att leva livet. Spontana saker som man inte ens planerat att göra. Jag brukar alltid tänka att jag vill vara mer spontan men det händer ju nästan aldrig. Förutom med Sussie då!

Idag blir det mys med syster och kusin, känner inte direkt för att ge mig ut i Wheels and Wings kaoset. Bra planerat av Varberg med Wheels and Wings, varbergsloppet och makrillfestival på samma helg!

Kommentera här: