School´s out for..

This day!

Denna dagen var bra och jag dog inte tro det eller ej! Fast än jag sprang för att snyta mig ett par gånger och fick ta halstabletter som om de var godis;P Dagen var faktiskt riktigt rolig, det började med Matte där jag faktiskt otroligt nog förstod vad vi höll på med;) 
 
 Sedan hade vi Engelska och det gick bra, har inga större problem där som tur är. Sedan hade vi spanska med våran lilla grupp på fem pers! Haha vi har faktiskt roligt tillsammans och det är nästan bättre att vara en helklass tycker jag. Idag fick vi lyssna på band, prata och jobba i vårt häfte. Första timmen går ju sådär eftersom läraren är inne hos steg tre så blir det lätt att vi tappar fokus, men sedan kom vi igång och jag måste säga att jag och Amanda var duktiga!

 Imorgon har vi gympa och tyvärr missar jag det, blir bara värre med förkylningen. Vilket är synd för jag tycker verkligen om våra idrottslektioner. Förresten glömde jag en viktig detalj i förra inlägget för ja, jag sparar och det var inte jag som betalade för kläderna, det var min kära mor!:D 

 

Dagens outfit Jeans, Uggs, linne och oversizetröja:)


Närbild;P Dagens frisyr lite lockigt pga testat min nya locktång men inte gjort så noggrant:P

Kommentarer:

1 Hanna:

skriven

söt <3

Kommentera här: