Hanna förgyllde min dag:)

Hejsan!
 
Veckan börjar otroligt hektiskt vill jag lova! När jag vaknade så upptäckte vi att moppen var dålig plus att det är allt för halt för att jag skulle vilja köra i detta vädret. Så jag fick vänta på min kära syster som absolut behövde en sovmorgon, jag kom alltså inte till skolan förrän halv ett då min andra lektion började. Då var vi ju också otroligt mogna, haha duktigt Spa2.
 
 När vi äntligen slutade tog jag mig en titt i biblioteket för att hitta en spanskabok, istället råkade jag överhöra ett mycket underhållande samtal! haha;) Sedan gick jag till ps mötte Hanna och så följde hon med till mormor där vi käka och skoja runt rätt mycket;P

 Dansen var nästa grej på schemat och det gick ju bra, hade bara ont i fotsulora eller vad man kallade det för att jag inte har dansat på länge. Vi får ju dock vänta i en och en halvtimme på bussen och då sa det pang! Vi har ju vår egna speciella humor jag och Hanna, det kan man verkligen se i våra små klipp och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Fick ont i magen, haha!





Hanna o jag:D

XOXO

Kommentarer:

1 Hanna:

skriven

Haha, du förgyllde min dag! <3

Kommentera här: