Make everything so simple in a crazy world

Jag kan glatt meddela att internetet är på banan igen! Så nu skall jag försöka vara lite mer frekvent med mina inlägg. Helgen har varit helt fantastiskt och väldigt välbehövlig, i fredags fick jag snällt nog skjuts till Woodbury och Sofias hus. Hon blev tillfrågad om att vara barnvakt och eftersom jag ville komma hemifrån tänkte vi först att jag kunde hjälpa henne med det. Men det funkade inte så jag chillade lite med hennes värdbarn och värdföräldrar. Vilket var lika bra det, fick till och med frågan om att läsa godnatt sagor för de två äldsta vilket självklart inte var någon fara. Det blev Rapunzel för flickan och en Star Wars stickers bok för pojken, hehe kul val.

 
Lördagen fick vi åka med Sofias familj till Salcombe och en strand, vädret var verkligen helt underbart och när vi kom fram sprang vi runt med våra kameror som de turister vi är. Skämde även ut mig när vi skulle hoppa över 1 ställe där vattnet rann, lite för brett var det och min ena fot hamna i medans 4 människar ahar i bakgrunden. Smidigt Felicia Karlsson! Sofia tog sig sen ett dopp i vattnet, hade lätt joinat henne men eftersom jag inte visste att vi skulle till stranden hade jag inga badkläder. Så det blev till att doppa fötterna och fota istället. Efter stranden såg vi oss omkring i staden och myste runt.
 
När dagen var till enda tog vi oss hem till mig och umgicks i mitt rum, Sofia blev introducerad för en skräckfilm. Inte en jättebra skräckfilm enligt mig men det var kul ändå.

 
 
 
 
 
Kan ju bara säga att det kändes inte som man befann sig i England!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: